Impulsivitet, ja tack

Antar att mina spontanitetsreserver tömdes iochmed  Lincon.. träffade på Emma o Poemy (Hej Po!) med sitt mer eller mindre muntra (onyktra) gäng .. borde insett att det var ett tecken men neeej då, Rikard ska vara tråkig och tänkte inte på att han kan gå hem o duscha o sen komma tillbaka. Borde tagit nåns tele och sagt det *muttra* Men, ingen idé att gråta över spillda alkoholchanser.

Next time!.. *glares*

Idag ska vi prata om nåt kul, Rasism!

Ett kärt ämne i svenska folkhemmen. Alla säger "men gud nej jag är inte rasist".. Men många smyger ändå med det, och vissa bryr sig inte om att smyga alls, dem är det när det passar liksom.

Jag är en dunderviting, nörd ut i fingertopparna.. ungefär lika svart som JD i scrubs. (random scrubsreferens ftw) och anser mig vara en rättvis människokännare. Dömer ingen på förhand så att säga.

Jag harfel, jag är JÄTTEdömande, vare sig det handlar om hudfärg, klädstil, smink, etc. Jag kan däremot erkänna att jag har fel, omvärdera mina åsikter och så. Men nog fan sitter jag o tänker "jädra invandrarpack" spontant framför tvn när man hör om hedersmord, våldtäkter och allmän skit. Men jag tänker också "jädra nazipack" om det händer nåt från den sidan. Jag hatar till och med MÄN och ändå ska jag föreställa att vara en.. jag försöker iaf. En snäll en. men det har inte med rasism att göra.

Så som jag ser det.. Vare sig du är svart, vit, gul,svenne, blatte, mulatt, hobbyturk.. vafan.. WHATEVER. Du är en person och du representerar  inte ensam din "ras".. Så man kan inte döma dig baserat på den.
En vis man sa. "Alla människor föds som idioter, det är upp till dem själva att komma ifrån det" (hihi jag kom på det själv, men det lät vist)


Slutsats. Säkrast att hata alla, förmodligen er med innan jag  lär känna er eller om ni inte är söta, söta människor tolererar jag.

Skolan snart över

Bleh, änu en oproduktiv dag. Kommer nog vara lika hemskt imorrn, om inte värre (miljö och hälsa, matefuckingmatik, och någorlunda okay ämnet svenska)

Vad vill jag ha sagt med det här? Inte ett dugg, jag vill bara ventilera, det är det bloggar är till för. Kanske återkommer senare med en livsuppdatering.. vem vet, inte du, inte jag

Spontantripp

Såg att det ska vara konvent över mitt lilla "lov" 1-4 maj.. så jag tror tammefan jag åker till linköping, ' behöver ut och röra mig en smula hursomhelst. aldrig vart på LinCon förr men det ska säkert gå bra, funderar även på att beställa biljett till ironman premiären där nere, dem såg ut att ha "lite" fetare biograf.

Alltså.. det här är inget jag normalt gör när jag tänker efter,  jag är INTE en spontan resemänniska, vill ha allt klart för mig innan jag åker o sånt.. men nu känns det som att jag  borde  ut o sluta tänka på skit. Det ska bli kul.. tror jag. I värsta fall så får jag väl åka hem och det är  ändå ingen jobbig resa.

Kortfattat, jag är vrickad och uttråkad, det är INTE bra för min plånbok. Men vad gör man. Jag vill inte sitta inne själv o skit, det e bara som vi närkiiingar säger "träälit"

In other news..Solsken bakom moln,  trött, lite hänging, men ser fram emot torsdag

Hej Bullen

Jag har ett problem, jag är obotlig gamer. Det hela började nog när min moster fyllde nio dvs jag var 5-6 år gammal.. hon fick ett blankt skinande NES.. jag var förtrollad, totalt. Spola fram till julafton nästa år. jag får ett stort, och då menar jag STORT (för en 6-7 åring) paket. Innehållandes ett NES och mitt allra första spel. Super Mario Bros 3.. som för övrigt är världens bästa spel än. även om det finns många som delar förstaplatsen.

Sen dess har det liksom vart kört, mitt liv har kretsat kring spel. Jag är beroende helt enkelt, och jag vill ändå inte sluta. Tyvärr blir det lite väl mycket WoW då jag vill spela annat, även om min 360 rådit bot på det delvis, "men" jag känner att orken för stora spel, Final Fantasy.. andra rpg's.. den har trytit lite. Killen som spelade igenom FFIX på tre dagar är borta, och jag skulle väldigt gärna vilja hitta honom igen.

Men, istället har jag mer och mer sökt mig till mina rötter. Den typen av spel som jag levde med innan min rpg-craze.. "Slåfolkpåkäftentlldemdör"-genren. Devil May Cry, Ninja Gaiden "Skjutfolkibitar" genren (ace combat, Ikaruga) och till en viss del "Rulla upp folk på en boll"-genren. Alla bra
tidsfördriv, men dem är inte riktigt samma sak som att sätta sig nero nöta igenom ett stort rpg.. Just nu har jag Lost Odyssey väntandes på mig bredvid 360n.. inte rört det på en månad trots att jag i stort sett älskade spelet. Varför tror ni?..

WoW.
WoW är ondskan som dragit mig ifrån mina älskade rpg's. Det rä svårt att sitta natt ut och natt in när det är eventuell raid i WoW, missar jag den så får ju Frostbreaker den fränaste looten.. etc

Jg vill bannemei skära ner på WoW, men det är svårt.. då det ibland tycks som det enda sättet jag kan få någorlunda socialt umgänge på.. Varför?..

För att alla andra är där inne o väntar! >.<
Livet är hårt, What would Macgyver do?

Edit: Och det är inte killen i filmen som skrivit brevet. Jag kan inte tyska.. RAUS


Sökes: Kärlek

Har inga större krav, låt bli att vara elak, dregla på mattan, ha tourettes, gilla inte sven ingvars, ta gärna stryk av mig i tv-spel.. hmh. vad mer kan man kräva. Oh, Diskussionsglad men inse mer än gärna när jag har rätt, vilket kommer vara oftast/alltid.. Får gärna gilla månskenspromenader o skit bara jag får vara hemma o spela i lugn och ro.

Helst så lär du också vara kortare än mig (1.75) KVINNLIGT KÖN OR GTFO! btw


Jag har relapse i kärleksabstinens.. känns inte fullt så hemskt. Getting better, or bitter trying.
Kanske bara skulle skaffa mig en katt, men med min tur skulle vi bara hata varandra

DILEMMA!

Rikard ser inte bra, Rikards glasögon är tunna små silvriga jävlar.. typ, ståltråds-smala Hur kul tror ni att det är om man vaknar och INTE hittar dem.. INTE KUL ALLS! *aggro*

sidenote: är hungrig, törstig, och pollenifierad. Things are AAAA-oK

Trött, så trött

Borde man sova? Ja

Gör man det? Hehe, ser inte ut så

För mycket att tänka på för lite sinnesro.. Pratade med "henne" igen.
Borde kanske låtit bli, men.. tja.. hon såg ut att ha det lite körigt, klarar inte av att bara lämna henne utan att säga nåt då, sån jag är bara.

Får se om det leder nånvart, egentligen borde jag väl bara lära mig hålla käft o sitta still som en snäll pojk

Kanske skulle lägga mig iaf, tänker lika mycket i sängen som jag gör här ändå.

Kort blogg, men ni vet att jag lever ~~

Vill bli författare

Så.. hur GÖR folk.. tycker mitt skrivna språk är rätt okay faktist, men man måste också hålla motivationen uppe. DÄR har jag svårt.. jag har för många ideér som enligt mig är bra. men dem hänger inte ihop för fem öre, och när jag börjar skriva på nåt så hittar jag lika snabbt på nåt annat. Noll fokus.

Kanske skulle överväga journalistik eller manusförfattare med, kan gå men jag får förmodligen kämpa som en gris för det hela då. Vem vet vad jag vill om tio år för den delen.

Framtiden ter sig
stor och läskig .. även när man är 23 och ska föreställa vuxen. Jag känner att mina mål rinner iväg.
Ärligt talat verkar lärare som en kul idé men då får man dras med massa skitungar och det är inte heller nån höjdare.

Nej jag får låta det hela vara öppet, försöka skriva klart en någorlunda stor novell nån dag, och hoppas jag får mersmak och kan skriva nåt större.



Vad vill jag ha sagt med det här? Vet inte.. att det är svårt att ha ett mål i livet om ens hjärna säger ifrån antar jag

Smiter från lektion.

Klassen sitter och tittar på Hamlet, med Mel Gibson. visserligen en bra film men jag orkar inte med den just nu. Har lagom med dödsfall irl just nu, och en film utan lyckligt slut känns inte helt hundra.

Fick mig att tänka på.. varför vill man göra en film utan lyckligt slut.. visa att i verkligheten är allt inte solsken o regnbågar, eller vill dem helt enkelt göra filmen "alternativ" (ja jag vet att Hamlet var en pjäs först)

Nåja, jag antar att jag får skylla på grekerna, var trots allt dem som skapade tragedi-genren vad jag vet. Jädra greker, tacka vet jag filmer med lyckliga människor som får varandra i slutet efter att de skjutit huvudena av alla andra.

... jag vill ha ett lyckligt slut just nu. -.-

Bokrecensioner

Så, då ska man recensera en bok till skolans öppet hus. "Skitkul"
Kommer ta nån lektion sen får jag låtsas anstränga mig som vanligt. Blää.
Känner mig lagom understimulerad här.. men det är väl bara att härda ut. Som alltid.

Nåja, bara att sätta igång, men jag kommer INTE! ha roligt *emo*

Fest snart..

Så.. antingen försiktigt drickande, eller så super jag skallen av mig för att glömma. Synd att jag är en mes som inte gillar redlöshet så det blir nog det första.

Men men,
kanske lika bra jag kommer ut till nåt annat än skola, får se hur det går, status update inatt kanske

< Update > så,, satt och småagerade som DJ på youtube tack vare mina superior songfinding skills, passade även på att trycka in så mycket Queen och 80tals cartoons som möjligt, ganska lyckad kväll och jag är EJ allt för onykter.. men jag borde inte rakat mig,, saknar min begynnande tom selleck mustasch.. better luck next time

Ensamheten sjunker in

Att ha någon är en speciell känsla, att kunna ringa i stort sett när som helst och ha henne hemma hos sig på 10-20 minuter, det gick aldrig två veckor utan att vi träffades under 2 år.. sånt sätter spår. Spår som långsamt försvinner. Känns sorgligt, särskilt som jag insett att jag verkligen inte ville det.

Men nu har jag säkert gjort nån uptight svensk nervös med prat om känslor ~~ så jag börjar med det jag är bäst på, spel, anime och böcker.

Odin Sphere är förmodligen det mysigaste spelet på flera år.. Jag skulle placera det i samma fack som Okami, satans vackert men simpelt.. fast med djup. nej jag har ingen aning om vad jag menar.
WoW känns lite fräsch sen sunwell släpptes, det håller nog i nån vecka till eller så, får se hur det blir

Call of Duty 4 är kul för ett FPS, jag suger men det är smällar man får ta.
Ser fram emot alone in the Dark 4 och Ninja Gaiden 2 nu.

Anime så.. Gundam 00 slut för säsongen, jag är sorgsen. Måste vänta till oktober på fortsättningen. Är dock glad att Code Geass tar över Gundams timeslot. Mer robotar till Rikard

Musik: Älskar ash like snow

http://youtube.com/watch?v=eY6FIJadxU4

RSS 2.0