A few days off(line)

Det är lustigt vad lite offlineighet kan göra med en människa.
Jag har exempelvis kommit längre i NWN2 än jag har gjort nånsin förr
Jag har även fuckat upp en save eftersom jag inte hade nån FAQ som kunda varana mig för dem stoora missarna man kan göra x.x

Jag har skrivit en del, mer än vanligt iaf. Lyckats få en del städande gjort, men hela tiden känns det liksom lite.. tomt Inga torrents som kunnat tankas, inga random highlights på irc, tomt som sagt. Mänsklig interaktion hade reducerats en bit helt enkelt..

Hursomhelst, jag är tillbaks, och ska väl förmodligen idla som en annan tok

Does whatever, a spider can..

Tog ett "litet" test i min tristess, återfinnes här  tell me whatcha got/posta i egen blog, men beware, long test is long

Kan ta ett mindre avbrott från internet nu, men jag är förhoppningsvis tebaks i veckan.. jädra bbb ~~, You gots mah numbah

Which Marvel Super Hero Are You?
You scored as a Spider-Man
Bitten by a radioactive spider, Peter Parker was transformed forever from a geeky high school student into New York's greatest hero. Though he enjoys the thrill of being a superhero, Peter struggles with the burden of leading a double life. Someday, he hopes to win the heart of his true love Mary Jane Watson. For now, he just wants to pay his bills and get through college alive.
Spider-Man
 
80%
Mr. Fantastic
 
70%
The Human Torch
 
45%
The Hulk
 
45%
Daredevil
 
45%
Blade
 
40%
Cyclops
 
40%
The Invisible Girl
 
35%
Wolverine
 
35%
Elektra
 
25%
The Punisher
 
20%
Storm
 
20%
The Thing
 
5%

Ännu en produktiv dag avklarad

Rikard vaknar
Rikard ser att klockan bara är nio
Rikard somnar
Rikard vaknar igen
Rikard

AH ya get ze point

Hursomhelst så spenderade jag dagen framför datorn, och i duschen.. och spelandes tv-spel
Inte en så hemsk dag må jag säga, bara lite väl.. asocial.
Jag behöver en hög med vänner att trakassera känner jag.

Ibland undrar jag hur det är att vara vän med mig.. jag menar.. jag är lagom eccentrisk, driver med folk. Driver med mig själv. och gör det  kanske lite för mycket. För att inte nämna att jag tydligen pratar för fort och för lågt.
Menmen, innerst inne har jag ett hjärta av cola..*grin*


Anyways.. ser att dte vart fyra personer inne och kollat min blogg idag, en lär vara Poemy.. hon håller koll på mig.. men er andra tre.. mer tveksamt... Kom igen, säg nåt mänskor!


Come, walk with me

Om livet vart en TV-serie/film..

Hade det vart en komedi hade jag haft chans på huvudrollen..

Hade det vart action hade jag vart comical sidekicknerd

Superhjälteaction så lär jag vara huvudrollen, jag har glasögon, tar jag av mig dem känner ingen igen mig.

Sitcom: Jag hade vart seriens chandler.

Kärlek: Jag hade förmodligen skjutit mig själv för att slippa dravlet :D

Sci-Fi: Troligen hade jag vart Liutenant Smith som strålas ner med Captain Kirk.. kan inte sluta bra

Skräck: Hoppas på att jag är nån som inser nåt och blir allmänt mystisk efter



Yep, jag har tråkigt.. come walk with me.







Filmkväll inplanerad

Troligen torsdag @ mosters by järnvägsstationen, om intresse finns så anmäl er här, om jag inte redan vet att ni vill komma dvs ;3

PS: LÄMNA FÖR FAN INGA SPÅR, jag får spö!

Söt/Inte Söt

Jag upplever att jag har udda uppfattningar om vem som är söt och inte söt, ett flertal gånger har jag fått höra att jag gillar "fel" personer i tv-serier. Väldigt sällan gillar jag folk som säg..
Buffy.. Inte attraktiv alls.. Willow i samma serie..way cuter, och har mer intressant personlighet.. att hon blir genomgalet ond och goes Carrie on the world är kanske inte heller helt fel..

Men jag dras till dem.. lite udda, annorlunda tjejerna. Visst jag kan se vad killar finner attraktivt i vissa tjejer.. men jag dras inte till det.. Såvida inte damen i fråga är intressant på mer än ett sätt.

Meh, random ramblings. Vad jag menar är att Paris Hilton.. INTE SNYGG NÅNSTANS.. vet att jag inte är ensam om att tycka det, men det finns också en hel hög med killar och tjejer som tycker att hon ska föreställa snygg.. I think not.. har känt samma smak för dem som har vart dem "sötaste tjejerna i klassen" Just didn't cut it for me..

Olika smak.. whatever.. Jag är nog bara skum.. And I like me.
Kortfattat kan man nog säga att jag tycker om Konstiga tjejer. Och med det menar jag intressanta tjejer.. inte att dem är retards .. eeeh.. i better be quiet now innan ajg förolämpar någon oavsiktligt

"They did it.. those crazy bastards really did it"

Hade en .. äventyrlig kväll minst sagt. Började med ett småflummigt replikskifte på irc,.vilket ledde till godisframkallad skönsång på min bakgård. Där jag fick sitta i fönstret och lyssna på Nina och Poemy som trallade på nåt från Rent.. För det fick dem cola och tutti frutti för jag är givmild, och jag sa att dem skulle det i tron att dem inte skulle göra det, sicket lurendrejeri. Hursomhelst så ledde det ena till det andra och vips var vi sittandes i en lekpark runt hörnet på en linbana, det var kul.

Har aldrig riktigt gjort sånt här spontanflum förut.. dumt sav mig, för det är kul.. mer flum plx!

Farewell to Arms

Japp.. nu är jag bannemej WoW-free.. var hemma hos moster en sväng och såg både henne och björne spela.. jag kände mig inte lockad alls, och det känns.. bra.

har en hög med gamla ps2 spel och en hög med nya 360-spel jag ska klara, sommaren är räddad. Samt att jag har tillgång till världens största spelbibliotek, internet.. sweet.

Förstår inte riktigt varför WoW slutat locka dock, men jag chansar på att det var det att det aldrig hände nåt nytt. Alltid samma instanser, samma raider, samma fail. Nej Kanske återkommer till Lich King men det blir mindre och mindre troligt.
Kanske skulle försöka mig på o leva irl istället :P

Hitta på nåt?, Ya know my number.. och om ni inte kan mitt nummer så kan ni ignorera det här ;3

Hur man bäst scramblar en dag

Sova mitt på dagen inget jag borde göra.. jag får ont i huvudet, blir allmänt seg, och hungrig som en gnu.. men  ändå har jag haft en darn nice tupplur.. Sov i heeeela två timmar, men i mitt dåsiga tillstånd chansade jag på att det var betydligt fler timmar. "Crap nu är väl klockan åtta och jag har missat hela dagen"

Klockan var snarare 4 och jag sov i två timmar.. inte riktigt hela dagen som försvunnit, men men. Lagom spännande dröm också.. kommer inte ihåg ett dugg av den men det var spännande.. som sagt. Hursomhelst, lagom mysko sätt att spendera dagen på.. i sängen, men jag må ju säga att det finns värre sätt.. nu ska jag gå o se om jag kan lura lite mer

Par-instinkter

Dem finns där, och dem är ute efter dig.. de instinkter som får dig att söka efter potentiella partners även om du kanske inte är överdrivet kär.. Du kanske vart i ett förhållande där du efter någon månad/vecka/dag inser att.. du bara ville ha "nån", men den här personen är helt uppåt väggarna fel.

Riktigt jobbigt då blir de om person 2 är upp över öronen kär i dig, och du måste ge den nyheterna.
Men så kan man ju inte heller tänka, för då kan det hända att du missar någon som du hade tyckt väldigt mycket om.
(avstår från att säga "ditt livs kärlek")

Då får man ta det lugnt istället.. Jag kan inte säga att jag rusat in i nåt av mina förhållanden.. och medans dem pågått har jag tyckt att dem vart värda dem besvär dem också haft med sig, allihop. Jag ser inte tillbaka på något och tycker illa om den andra hälften. Så, då kan man väl kalla dem "lyckade" förhållanden.. eller?

Men, men samtidigt får man inte ta det FÖR lugnt, något jag tror jag kan vara bra på .. Först när min senaste la sig i armarna på mig förstod jag att det kanske var dags för steg 2, ja jag är trög när det kommer till andras känslor för mig, och att agera på mina egna, vissa tjejer är inte så överseende och vill bli "jagade" något som jag tror jag skulle ha svårt med, jag föredrar fällor..

Så.. snårskog är det här med kärlek.. är din nästa nån du har känslor för.. eller nån du bara Vill ha känslor för?

Chapter 66, In Which B-M sounds kinda girly

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår.. jag är allmänt trött på det, men har ingen direkt lust att gå till frisör för massa miljoner kronor och kapa det, inte heller vet jag HUR jag vill ha mitt hår, och frisörer utan direktiv kanske blir experimentsugna, eventuellt farliga

Plan B är att låta moster snagga allt och låta det växa ut under sommaren för att sedan anpassa det efter behov.. men då vinner hon, och det tycker vi inte om, hon haralltid velat dra av håret på mig.

Plan C hitta en frisyr jag gillar, sen svälja stoltheten, och plånboken och gå till frisören..

Gah.. Varför ska jag bry mig om mitt jevla hår för >.<

Moraltanter, Destroyers of Childhoods

Jaja, lite överreagerande titel måhända.
Hursomhelst.. Darkwing Duck, ni kanske minns honom, anka, stor hatt.. äg på en pinne liksom..
Han bedömdes vara skadlig för barn.. för våldsam.

En anka i hatt som bekämpade brott med eventuella karatesparkar bedömdes som ett dåligt inflytande. Men.. VILDDJUR som Tom och Jerry fick sändas mitt i sportspegeln, Dem utsatte varandra för skador som hade dödat en elefant eller två. Hemskt må jag säga

Men, det för mig till vad jag egentligen vill ha sagt.
Har börjat kolla på en serie som vad ajg vet aldrig sändes i svensk tv, Gargoyles, Till skillnad från dem flesta disney-serier på den tiden (94-97) så har den en hyfsat djup story, och den följer en röd tråd hela tiden så det inte känns som "veckans fiende" som så många andra serier gör, den petar lite i existensiella frågor, moraliska synpunkter, utan att vara helt over the top som amerikanska serier har en tendens att vara, samt voice acting av kvalite som jag sällan hört från USA.

Ja jag är lite småförälskad i serien. Bite meh!

hursomhelst. Det är våld med.. HUUUGAH Så jag antar att moraltanterna reste ragg, spottade och fräste och sparkade sig till vilken tv-station som en tänkte tanken på att visa serien i Sverige.

Dem enda jag hatar mer än er är tyskarna, fransoserna och italienarna som vill ha sina spel översatta till deras fjollspråk! och därmed försenar ALLT!

*end rant*

Jag är ventilerad, thank you for listening

The Game

I skolan för några år sen fick jag den BÄSTA spelidén nånsin.

Handlingen är att din mamma var ninja, och din pappa samuraj, du har tränats av båda sen barnsben.. men vad du inte visste, avr att din mamma var en varulvsninja! och din pappa en samurajvampyr, Så på din 16års-dag så får du  bådas styrkor men inga svagheter!

Dock medans du är ute och plockar blommor åt din mormor blir din by skövlad av en flock intergalaktiska cyborg-zombies, du ger dig efter dem för att hämnas, med på resan har du cowboy-piraten Jack Darkbloodstar och Den sköna Indian-prinsessan/assassinen/shamanen Moon Killall

.. det här är så klart bara en första draft, och jag kommer fördjupa mig i den..

Det är härmed sektens officiella spel btw :D


Rambling

Now you will receive us.
We do not ask for your poor, or your hungry.
We do not want your tired and sick.

It is your corrupt we claim.
It is your evil that will be sought by us.
With every breath, we shall hunt them down.
Each day we will spill their blood, 'til it rains down from the skies.

Do not kill. Do not rape. Do not steal. These are principles which every man of every faith can embrace.
These are not polite suggestions, these are codes of behavior, and those of you that ignore them will pay the dearest cost.

There are varying degrees of evil. We urge you lesser forms of filth, not to push the bounds and cross over, in to true corruption, into our domain. For if you do, one day you will look behind you and you will see we three, and on that day you will repent.

And we will send you to whatever god you wish.

--
<3 for ze boondock saints

Var hos mina bröder idag.. insåg att båda nu är tonåringar, freaky thought. När jag var i deras ålder då.. var den ena 3 och knasig, den andra var 4 och nästan lika knasig.. visst, dem är inga direkta ljushuvuden nu heller, men man ser det.. personligheterna som ska bli vuxna människor en dag.

Det läskiga är att den ene tar efter mig, borde avråda honom, växa upp som spelnörd må ha vart kul men det kunde allt bli ensamt ~~

Hursomhelst, att vara storebror är skumt. Ena dagen kunde man lura dem att äta daggmask.. nu är det svårare, men jag tror bannemej inte det är omöjligt *grin*

Emotions, So Many

Svårt att tänka rakt ibland, istället hamnar huvudet på massa sidospår.
  • "Du duger inte" Ett sidospår som ofta dyker upp
  • "Det gör du visst, sluta lyssna på dig din dumma jävel" är ett annat
  • "Killen ovanför mig har rätt, du duger minsann, men vad ska du göra åt det, inget, för du vågar inte" spår tre
  • "Gå och spela istället, ingen idé att du tänker med alla jädra lösa skruvar i huvudet" Spår fyra, det jag oftast följer
  •  "Gört" säger alla andra då
Ja jag är knäpp, det kom jag fram till för länge sen
Känslor är inget jag ska tänka på helt enkelt



Jag hör er allt där ute

Tror ni är så häftiga för att ni slutar skolan idag, HAH. jag slutade minsann för TRE (3) veckor sen, den ni era småtorskar, ni har inte  en aning om vad som väntar er, förutom möjligtvis en monsterfylla.

Annars.. i'm bored. Call Of Duty känns lite meh, GTA 4 lite mer meh, diablo 2 får man inte spela sönder på en gång heller, men jag lyckas iaf hålla mig WoW-fri änsålänge, go me.

För övrigt så är fylle-sms rätt kul att få, lagom oväntat.. du ska inte dricka för mycket lilla vän ;P

Skämt, elaka skämt, och jag.

I'm a joker.. det vet ni som läser det här förmodligen redan, kanske tycker ni även att jag skämtar.. en smula för mycket, en smula för elakt, isåfall. Sorry, men jag kan inte hjälpa det.
Ända sen .. jag vetefan.. väldans tidigt har jag skyddat mig med skämt, det började oskyldigt, min faster som jag spenderade väldigt mycket tid hos i mina yngre dagar.. hon skämtade väldans mycket, "elakt" kanske, men vi visste alla att ingen menade nåt dem sa till nån annan i den familjen, där började nog min tunga slipas.

Så har det fortsatt, på nåt vänster förvreds det, så snart nåt jobbigt hände så skämtade jag bort det, jag skämtar om cancer trots att närastående har haft, och dött av det, jag skämtar om att min mamma är död for christs sake.. Skämt är min sköld, på gott och ont, dem håller saker borta.. och ibland även människor.

Hursomhelst, tro inte att jag är deppig bara för att jag skämtar heller.. Jag gör det jämnt, med varierande resultat..

Min poäng är.. säger jag nåt elakt till dig, om dig, är chansen rätt stor att jag gillar dig.
Säger jag nåt snällt om dug så gäller samma sak för den delen

Blizzard äger mig

Nu när jag faktist tror att jag kan lyckas låta bli WoW (iaf till Lich King släpps, får se hur det går, inne på min första vecka) så känner jag ändå.. Blizzard äger min själ. Pratade lite (väldigt lite) diablo 2 med Poemy och nu känner jag.. jag vill ha det, IGEN. Så himla skönt spel, Simpelt peka och dödande, ingen aggro-list att oroa sig för, inga jobbiga pickup-groups, Men, förmodligen inga vänner online. (negativt)

Hursomhelst, då mina gamla skivor försvunnit efter flytten skulle det innebära att de tvingar mig att köpa spelet, 149 kr för D2/ToD så det är rätt lugnt.. Fett prisvärt och det ser tomt ut i bokhyllan utan Diablo där.

Så, whomever's out there reading this.. Hojta så spelar vi, kan starta riktigt rövarband :3




RSS 2.0