Nyår..

Inget att göra på nyår vad jag vet,  så jag har satt upp en contingency plan..

Plan A: Vänta och se vem som frågar först

Plan B: Höra med folk vad dem gör och se om man kan tag:a along

Plan C: Hålla mindre gettogether här för andra överblivna människor, just nu har jag iaf en som kanske kan vara intresserad.. lagom slött och allt jeg behöver göra är att rensa upp lite här..

*shrug* Anyhow så löser det sig ~~

Jag har tappat julefriden

Vet inte riktigt när det hela började, men julen har liksom tappat lite av sin mening för min del.. Jag ser inte fram emot den på samma sätt som förr.

Men nog om det, jul är kul trots allt, även om det inte känns som "jul" längre. Ska vara med Moster, Miranda och Björn, äta, se på Kalle. Prata om deras nya playstation 3 och ta lite kort på skitu.. den lilla raringen.
Inte som förr i tiden när vi var 23 pers i en trea och trängdes runt en 26" tv. Men det kanske inte är så hemskt ändå.

Men men, God jul till er alla, nu går jag och lägger mig, rätt nöjd med livet ändå.

Ja se människor

Istället för att släppa nån spydig kommentar bakom ryggen på en "Ja man kan ju låta bli att sitta och kolla på skitsaker på skoldatorerna så nån som ska göra nåt riktigt faktist kan det" så kan man  istället BE DEM OM DE KAN FLYTTA PÅ SIG.. fjolla..

Iaktagelser

Saker man tar för givet som sedan rycks undan för en är dem saker man saknar mest.. jag har råkat ut för min beskärda del av problem i livet.. inte mer än många andra såklart men ändå så det svidit till lute då och då.
Men, på nåt vänster har jag klarat mig hyfsat ändå.. 


För övrigt tror jag att det nu är.. 3 år sen hon dog, oktober då.. då var jag alltså 21 år gammal.. och förlorade henne egentligen långt innan, när jag var 15.. Boohoo, jag är över det hursomhelst, men jag kan inte låta bli att undra hurdan jag hade blivit om hon hade levt än idag.. ingen kan svara på det, och jag kommer aldrig få veta.. men jag tycker det är kul att tänka på det.. kanske hade jag lyckats bättre i gymnasiet.. kanske hade jag bränt ut mig och börjat knarka.

Kanske hade hon köpt en trisslott på massa miljoner i 25 år.. kanske hade jag dött i en bilolycka när hon kört mig nånstans..

Kanske kanske kanske, ett alldeles för jobbigt ord atm, så jag ska luta huvudet mot tangentbordet och sova en stund, se om jag hittar nåt roligare att skriva om.


Plus och Minus

+ Jag är en bra, enträgen och stabil vän

- Jag har ganska så fett behov av bekräftelse och kan säkert irritera folk med sällskapsbehov

+ Jag är i stort sett villkorslös, vill man dyka upp i natten för att prata och sno min cola.. Fun!

- Jag ser gärna att samma sak gäller mig, visserligen förstår jag att man inte kan dyka upp mitt i natten. Men, mår jag dåligt förväntar jag mig att folk kan dyka upp med kort varsel för att jag är ego

+ Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker om saker och ting...

- Och därmed är det lätt att bli hatad :D

+ Lätt att prata med har jag hört

- Pratar lite för mycket när jag inte har nåt vettigt att säga har jag hört

+ Givmild

- Fattig

+ Försöker se båda sidor i konflikter

- Missar ofta det uppenbara i ovan nämnda konflikter

+ Förutom det är jag nog perfekt



... Ibland måste jag göra sånt här för att ge mig perspektiv på mig själv..

Ibland känns saker bara Piss!

Det gör dem faktist, fast man inte borde bry sig.. Vilket jag inte tror att jag gör men varför känner jag mig ändå som första kotten som ramlar ur tallen? Ingen aning.

Bla bla bla.. så hemskt är det inte ens, men jag är i en angstfas i livet antar jag.. (även kallad måndagar) När saker och ting inte är som man tycker, tror eller vill. Samt att imorgon ska jag ha en fånig redovisning klar om den sydkoreanska ekonomins uppgång.. Inte jobbat ett piss för att det är ett FJANTÄMNE man inte ens får nåt vettigt för, hursomhelst..

Ibland vill jag agera på mina känslor och bränna ner en skola, skälla ut nån.. berätta vad jag känner för person -X- , lämna hemlig ros i nåns brevlåda (rosen är hemlig för att ingen skulle veta varifrån den kom) Men jag tycker av nån anledning att känslor passar bäst på burk, för att tas fram när det passar sig (förutom ilska, den tar jag förmodligen fram om 20-30 år och släpper lös i form av en svärm hagelkulor på ett köpcentrum.. såvida vi inte har lasergevär då)

Anywho, sticks and stones may break my bones.. Men ord kan svida en bit.. Skriva bittra bloggar sent på natten är dock inte min grej känner jag, så istället ska jag avrunda, sen gå o spela soul calibur och DÖDA folk, sportsliga Rikard är på semester, arga bittra surpuppan Rikard ska försöka hitta nya sätt att förödmjuka sina motståndare.. Samt skolka imorrn så jag slipper fjantämnet..

RSS 2.0