Nu tänker jag, bli allra bäst, Och bygga upp ett lag!

Den senaste veckan har det vart i stort sett en sak som rört sig i mitt huvud.

Pokemon.
Ja, jag är 24 och 9/12-delar, och jag spelar fortfarande Pokemon. Särskilt när det vankas turnering.

Jag har vridit och vänt på laget, lagt grunden för den. Rivit upp nämnda grund. Jag tror det bara är en enda Pokemon som haft en garanterad plats i laget från start. (<3 Scizor) Efter det har det vart en berg och dal bana i type matchups, attackstats, defense, statchanges. Gnällande för Rebecka om att jag inte vet vad jag ska göra, fått samma gnäll tillbaka från henne. (även om jag inte tror hon är på riktigt samma fanatiska plan som jag).

Så jag har frågat mig själv. Varför? Varför känner jag så starkt för att söka och fånga flest, och träna dem var dag?
Jag är tävlingsinriktad när det gäller tv-spel det vet jag. Men det här har gått till en ny nivå av crazy. Det kanske är just för att jag har gjort det här i 10 år, och att om jag vinner så är det pga den kunskap jag samlat på mig under tiden.

Kanske är det för att jag vill hävda mig, kanske bara för att jag tycker att det är kul att vinna..

Hursomhelst, nu har jag FÖRHOPPNINGSVIS gjort de sista justeringarna på laget.. kl 03.18 på natten. Ännu en svag punkt åtgärdad, ännu ett ägg kläckt.

Utan att säga för mycket så är mitt lag nu sammanlagt immunt mot 6 olika typer av attacker,  samt att det finns inte en enda sorts attack som jag inte kan få en "not very effective" på.

Och med detta så hoppas jag att jag iaf kan sätta upp en bra match mot anywhoever på konventet. För efter det så kommer jag troligen spy om jag ser en Pokemon.

Iaf tills Soul Silver kommer

I feel dead

Kanske beror det på att kl är halv 5 på morgonen, men jag vet inte.
Känner mig en smula död på insidan, inte bara fysiskt då utan lite överlag. Saker och ting har gått lite som de vill de senaste veckorna, mest uppåt får jag lov att tillägga men jag länner mig ändå helt.. off, inte med, en smula otillfreds, knasig, klurig. Sned, vriden.. vad ni än kan komma på för ord för det.

Ärligt vet jag inte ens vad jag ska säga, får bli att lähgga mig istället.. för tredje gången, se om jag somnar  och vaknar lite mer aligned with reality

Kermit, is that you!?

Så jag har spelat en del Fight Night senaste veckan, för den oinsatte så är det ett boxningsspel, och i det så finns ett "Legacy Mode" en sorts liga där man ska slå sig till toppen såklart.

Jag har suttit och skrattat åt namnen i det. Jag trodde att alla utom toppskiktet i ligorna var påhittade boxare för inte kan man heta "Pernell" i förnamn om ens yrke går ut på att slå folk tills de svimmar.

Jo, det kan man tydligen, Pernell Whitaker, men det slutar liksom inte där.

Vivian Harris
Här trodde jag EA behagade vara lite skojfriska, men icket, killen heter Vivian. Jag förstår att han blev boxare, måste haft många aggresioner att ta ut  från barndomens mobbing

Kermit Cintron
Inte bara döpt efter en groda men efternamnet låter som ett robotmärke.

Winky Wright

dot dot dot

Pinklon Thomas

Seriöst, I am not making this shit up, döper man sina barn till de dummaste jävla saker man kan tänka på i hopp om att de ska bli mobbade och skaffa sig en profisionell boxningskarriär? JEEZES

Som en liten sidenote har jag fått reda på att Tommy Gunn i rocky 5 spelades av irl-boxaren Tommy Morrison, och han är med i spelet. go figure. Nu ska jag återgå till att fantisera om vad en lightsaber kan göra för arkitekturen härinne


RSS 2.0