Filmkväll hos Rikard?

Its done, aktionen som kommer få mig att tugga nudlar den närmsta månaden (nästan iaf.. har fortf 4000 kvar när allt är betalt ;) )

Toshiba vart det.. iaf. en 32" skönhet med 30000:1 Kontrast och.. eh.. technichal mumbo jumbo
Söt vart hon iaf, nu måste jag bara planera min möblering lite bättre, så som det ser ut nu är det svårt att se på tv från soffan och så kan man ju inte ha det..

Det här var ju bara till besvär >,<

Min nya mediamaskin

Så ser iaf min senaste erövring ut.. vi ska nog kunna ha kul tillsammans ^^ Första punkt på dagordningen blir nog att spela xbox på den.. Sen följer star wars  *panikstädar så det blir rent när damen kommer* Och ja, Min tv är en Hon

Hår

Det finns där, konstant. En massa av okontrollerat kaos som bosatt sig på mitt huvud.
Jag tycker inte om det, men jag måste leva med det, mest för att jag har svårt att se mig som en skallig människa.
Jag och mitt hår har en lång och problemfull bakgrund, vi har liksom aldrig gillat varandra.
Från början beror det nog på att jag aldrig riktigt brydde mig om det.. det fanns liksom bara där, och klippt blev jag efter moders order. Mer än så var det inte.

Så var det dem första 14 åren i mitt liv.. efter det så har väl mest Hatet växt fram.
Jag HATAR att klippa mig, mest för att jag hatar förändring och en sådan plötslig förändring som ett halvt om halvt nytt utseende i spegeln varje morgon.. Det och så är jag rädd att det ska se dumt ut.

Nej.. kortfattat så är Hår och jag rätt obekväma med varandra.. men den ena klarar sig inte utan den andra. Så mitt enda val är väl att härda ut.. Men nu ska jag iaf bannemej börja se mig om efter frisörer i trakten..

Innan den 22 åker bitar av fluffet av :3

Undanflykter

Jag är rätt bra på det där med undanflykter.. eller.. jag använder dem en hel del iaf,  även om de inte är så bra.
Men jag har helt enkelt svårt att erkänna hur jag känner, även om det gäller rätt normala saker, när vi ska gå in på hur jag känner och tänker.. Till och medför mina nära vänner har jag svårt att få fram kämslor i ord utan skämtar mest undan allt

DÅ kommer det verkligen fram hur feg jag är.. rädd att lämna ut mig själv antar jag. Jag borde kanske sluta med det, visst jag skulle hamna i en del pinsamheter men jag skulle också lyckas få ur mig vad jag vill säga. Jag skulle förmodligen också få en del stryk, och kanske lite udda blickar från mina vänner.. om dem vågar stanna ~~

Men jag skulle jag sova bättre om inte annat

Patrik 1.5 aka "Den där bögfilmen"

Vet inte exakt hur det gick till faktist.. för det var egentligen inget som hade kommit mig för naturligt, tvärtom jag hade nog undvikit filmen.. den är ju svensk trots allt. Sen att det handlade om homosexuella är inte heller nåt dragplåster för min del, inget ont om det levnadssättet.. men det är bara inte min grej.

Hursomhelst, på nåt vänster så fick Lilla Fröken Rebecka mig att gå med henne på den, Patrik 1.5.. jag stretade inte ens emot av nån anledning.. även om jag ett flertal gånger undrade "Gud.. varför?" Väl på bion letade vi efter våra platser.. SOM OCKUPERADES AVETT TJOCKT Undre överålderspar! FRÄCKHET! liksom. Kan dem inte gissa på att dem platserna är upptagna?


I digress.. Filmen började och.. tja.. det var lite puttenuttigt med inslag av homosexualitet som alla fnissade åt. Lite småfånigt imo, dem är ju bara bögar inte clowner... även om dem betedde sig lite så. Oh.. förvåningsfakta 1.. dem behövde inte bögskämt för att vara roliga.

Förvåningsfakta 2, de överdrev inte deras homosexualitet. Plus i kanten, jag är emot stereotyper av i stort sett alla slag .. förutom onda tyskar och dumma hillbillys/rednecks

Filmen fortgår, jagväntar på det översliskiga.. det kommer inte.. den var lågmäld, humoristisk, inte övertydlig alls, även om jag kunde gissa mig till en hel del så vet jag fler som inte skulle se sambanden alls (jag är skadad sen  jag gick media så jag analyserar allt möjligt från ljussättning och kameravinklar)

Äh.. jag svamlar.. filmen var bra, jag är positivt överaskad, särskilt av killen som spelade Patrik, hade chansat på en kass barnskådis..
Sen var både Skarsgård och.. eeh.. "Torkel" väldigt sköna.. Vetefan hur  jag kan uteckla det här utan att göra en recension av det.

Sammanfattning, Bra film, bra sällskap. Som dock får besvikelsen att vare sig mördas eller lyckas omvända mig till homosexualism. Double-fail, babe :D

You never sang my song

My last night here for jooooo, same old songs, just once mooooore, My last night here with jooooo, Maybe yes, majbe noooooo.. hummahumma

How you shyly placed your eyes on meeeee, did you ever know, that I had miiiine on youuuuu

... Nej jag har inte blivit galnare, jag lyssnar bara på vad jag minns som den första "riktiga" låten skriven för ett spel. Text och allt.. jag gillade den faktist.. och den håller sig väl än idag antar jag.. även om det inte är nåt jag aktivt söker upp i min mp3-spelare, men.. tja.. det kan vara nostalgin som pratar..

Bah.. vad vill jag ha sagt.. NUTHIN.. jag ramblar.. jag behöver ventilera ord som fastnar i huvudet på mig ibland, vad vet jag.
Sen är det udda hur musik kan påverka mitt humör så hårt.. Slå ågång nåt med lite drag i och jag berserkar ingame i soul calibur.. fär att sen få det svårt att slåss om randomizern drar igång nåt  lugnt..
(udda nog lyckades jag dock enbart vinna under Koi no Mikuru Densetsu)

Meh.. jag har nog inget vettigare att säga.. warhammer känns lite skoj, men inte utan teamwork, och order springer verkligen cirklar runt ens lag ibland, pinsamt att se på. -.-

Oh, csn har äntligen beslutat att ge mig pengar, wiee,m säkrad studieframtid.

Over and out


Happy me

Jag tror jag föredrar att vara glad jämnt

Frihet eller inte?

Så.. releasedatumet för Wrath of the Lich King är ute.. 13/11-08

World of Warcraft var länge det mest centrala jag hade i livet.. Jag hade vänner, respekt, och häftiga vapen.. Jag var någon.. sen släpptes Burning Crusade, jag började spela med Fatime efterett tag, saker var roliga än..

Men sen vet jag inte.. visst jag kan säga att jag slutade spela för att Maria gjorde slut med mig men det sy'tämmer nog inte helt, en bidragande faktor kanske?.. men jag var verkligen less på spelet och det ändlösa grindandet av samma instanser oooom och om igen.

Men så..Lich King.. en helt ny kontinent att utforska, en helt ny Klass att spela.. Galet buffade warriors..
En jädra massa saker blizzard kan göra rätt.. (eller fel).. jag kan inte säga att jag inte känner mig lockad. Det skrämmer mig en aning.. tror inte att jag blir så fast som jag var.. men vem vet. Jag har en tendens att vara svag.

I andra ringhörnan.. The challenger. Warhammer online. Gänget ska börja spela.. jag är nyfiken.. jag gillar världen och utforskarglädjen drar mig i öronen.. gah


Ringhörna 3, den mest sansade.. jag skippar allt vad mmorpg heter, och spelar godbitar som Fallout 3, Fable 2, Gears of War 2 Bionic commando, tales of vesperia och förr eller senare FF XIII..

I den fjärde hörnan hägrar ett socialt liv.. nånstans..

Känner jag mig rätt kommer det bli iaf ett MMORPG, vet inte vilket.. Samtliga xbox-spel jag nämnde, samtidigt som jag försöker mig på ett socialt liv..

Jag är rädd ._.

Minnen, Minnen

Så.. ca.. 4-5 år sen man gjorde slut.. varade i nästan 2 år om jag inte missminner mig.. hade nästan glömt av det när man plötsligt får ett brev nerdimpandes i postinkastet.

Jevligt udda tyckte jag.. brevet var tungt men hade bara tyngd i ena änden, lite försiktigt öppnar jag och tittarefter.

Invirat i ett brev ligger min namnbricka.. sån där plåtsak man får när man föds, gav den till mitt ex när vi var ihop.. hade helt glömt den.

Man börjar så klart att minnas lite och blir aningen nostalgisk..

Men.. så tänker jag.. varför hade hon kvar den i fyra år..

Själv tror jag hon grät sig till sömns när hon låg och gosade med den för att minnas mig, låter bra


23 och har aldrig haft en flickvän.

Nej det är inte mig vi pratar om, det vet nog alla som läser förhoppningsvis..
Kom i kontakt med en gammal bekant från högstadiet, en del av "nördgänget" jag cruisade med när jag inte ville känna mig för cool (jag hade access till dem flesta grupper.. social kameleont är vad jag kan vara.. mer om det en annan gång)

Hursomhelst, killen var i stort sett som jag tyckte jag då, inte överdrivet ful eller finnig,  kanske lite out of touch med verkligheten men ändå..

Nu, 8 år senare.. har killen fortfarande inte haft en flickvän. ..Det får en att undra, "Kunde det vart jag?" Det kunde det bannemej.. Jag har haft tur, och envishet på min sida, förmodligen nån form av divine intervention  också.. bra att NÅN tycker om mig däruppe.. för varje gång jag fått en flickvän (inte så förskräckligt många gånger) så har jag

A: Haft ett lyckligt, samt långt förhållande
B: Hittat nån som varit klart över mig vad gäller utseende
C: Behöver man mer?.. JO dem har alla vart Tv-spelare..

Jag är en tursam nörd helt enkelt, men den här killen har aldrig haft  nåt av det jag har.. och jag kan inte låta bli att undra hur mitt liv hade vart om jag inte haft vad det  nu är jag har som hjälpt mig..  Ugh.. jag blir galen.. jag vill ju inte gärna tänka illa om mig själv men det är svårt att se vad damerna har sett i  mig..

Hursomhelst hoppas jag att vad det än är jag har fortfarande funkar, framtida bruk vet ni..

Sur!

I Tisdags beställde jag två böcker från SF-Bokhandeln.. dvs förra tisdag eftermiddag, fick bekräftelsemail på beställningen samma dag. Allt lugnt tänker man ju då. dem kommer snart.
Nu, en vecka senare har böckerna inte dykt upp än, men jag har iaf fått en bekräftelse på att dme är skickade så dem borde ju dimpa ner imorrn eller så..

Det här är lite i-landsproblem över det hela, men. Beställer  jag från Webhallen, 1-2 dagar leverans
PsxCare, 2 dagars leverans.häromåret beställde jag en helt ny dator som skulle plockas ihop, beställde på en måndag, kom på fredagen. Ja jag gnäller men JAG VILL HA MINA BÖCKER!

Hur kan det ta över 1 vecka att packa och skicka 2 böcker.. när man får en dator ihopsatt och komplett på mindre tid!
*sur*

Rikard-Testet

Grattis, jag har kompilerat ett test, om mig.. GÖR DET!


Fråga 1: Rikard ligger hemma och spelar DS, har spelat ett tag och har GLÖMT att spara på nån timme.. batteriet dör för Rikard är en idiot och missade den röda lampan på maskinen.. Vad gör Rikard nu?
1: Svär, skriker och kastar maskinen
x: Eftersom han ändå låg i sängen känns det som ett bra läge att dra täcket över huvudet och sova en stund till.
2 : Biter ihop, startar om, nu med laddare i maskinen.


Fråga 2: Vilken av följande är rätt proriteringslista för Rikard
1: Spela,Umgås, läsa
x : Läsa,Spela, umgås
2: Umgås,läsa, spela
(3) Spela, Spela, spela

Fråga 3 Vad föredrar rikard för hårfärg på tjejer
1: Mörkhårig
x: Blondin
2: Spela roll, gotta catch'em all

Fråga 4: Gissa favoriten
1:Leonardo
x: Donatello
2:Raphael

Fråga 5: Vilket var det första NES-spel Rikard ägde
1: SMB3
x : Probotector
2: Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Fråga 6:  Vem vill Rikard helst vara
1: Rambo
x: Terminator
2: Robin Hood

Fråga 7: Om Rikard är intresserad av en tjej gör han .. vad?
1: Rycker henne i håret/retas
x: Dödar henne så hårt han kan i tv-spel
2: typ..försöker prata med henne.. samtidigt som han gör 1 och x

Fråga 8:Rikard skriver denna quiz pga.
1: Han har tråkigt
x: Han är så jävla cool
2 Attentionus Whoreismus


1-3 rätt
Meh, you're no friend of mine!

4-6 rätt:
Du har lite koll iaf.. troligen är du helt ok i min bok

7-8 rätt
Risken finns att  jag tycker om dig, dvs du blir nog aldrig av med mig.


Lägg er lottorad i en kommentar/msn/irc-mess så rättar jag *thumbs up*

Ny Klass v2

Så, två veckor har gått och det börjar bli lite mer koll på klassen.. Kan dock säga att jag inte är riktigt så nöjd som jag var i början..

Vi har för det första, dem jag stör mig på mest, pratkvarnarna i nedre hörnet.. alla killar som är ÄLDRE än mig.
Dem sitter där och pratar  om sitt eget mitt på lektionstid, när andra pratar.. Noll respekt

Så har vi lina.. fröken "jag vill höras och synas mest och släpper aldrig ett ämne" Henne kommer jag störa mig på, fast hon är rätt "trevlig".. eller iaf inte direkt ohövlig.

Sen har vi några normala människor också, såna som bara finns där, dem känns ok iaf

Sen har vi ju den klassiska gruppindelningen, alla sitter i sitt eget hörn med sin grupp. Nina och jag går till Emma o Fatime för vi är coola outsiders.

Lite besviken på antalet nördar med, fick berätta vad en DS var för några av dem ._.




Farligt spel

Möt  Jahli.. hon är en trevlig liten pixeldam av rasen Viera i FF tactics advance 2.. Ett av mina "projekt" jag håller på med, jag försöker nämligen få Jahli till en så effektiv mördarmaskin som möjligt, och känner att jag håller på att lyckas. Jahli skjuter pilbåge väldans bra, kan förgifta folk på flera mils avstånd och vara allmänt jobbig mot mina motståndare.. saken är den att hon behöver lära sig förmågor för att kunna avancera till ännu mer mordiska klasser.

Säg att hon vill bli Assassin, då måste hon först lära sig 2 elementalist-abilities och 1 sniper ability.. saken är den att först måste hon lära sig 2 red mage abilitys för att ens komma åt elementalist-klassen, och 2 archer abilities för att få bli sniper..

Det är en väldigt massa plotter, hursomhelst.. Tänk er nu att det även finns 5 andra raser, alla med olika tillhörande jobb.. Som alla har liknande krav.. 5 gånger mer plotter!

Tänk er även att man måste samla ihop 3 olika råmaterial till vapen.. sätta ihop dem på rätt sätt, för att sen kunna köpa saken som förmodligen gjordes för dina egna råvaror.. MER plotter

Jag älskar det, ger mig nåt att göra ^^

Sen ska vi inte ens börja prata om lagsystemet.. "det är förbjudet att bli rånad på den här kartan" menar.. WTF!
och ändå kommer jag tillbaka efter mer.. jag vill skapa ett lag på 6 små lurviga pixelmördare.. och känner att.. var har jag gjort det här förr.. 6 Mördarmaskiner som jag bryr mig mer om än min omgivning... hmmm.

Hursomhelst.. jag älskar stat-manipuerande och effektivisering av mina karaktärer  Att se dem gå lös och frammana större och större tal ovanflr huvudet på sina motståndare är nåt jag saknat..

Om ni ursäktar ska jag gå och lära Jahli tända eld på sitt svärd nu..

RSS 2.0