Stockholm and back

Igår bar det av mot Stockholm igen, eller Flemingsberg för att vara exakt, trots allt satte jag inte en fot i själva huvudstaden, men det spelar ingen roll, jag var inte där för sightseeing ändå :>

 

Istället togs jag, lilla Natalie och min väska alkohol emot med öppna armar av fröken Poemy som iofs var sen, men det var ok, för den här gången. *raise eyebrow*

Vi promenerade mot Rebeckas lägenhetskomplex som för övrigt borde flyttas närmre flemingsbergsstationen.. och samtalade om vad jag inte kommer ihåg mycket av.

 

Hursomhelst!

Vi umgicks, hade kul, och hade min första Super Shot Bros Melee-tryout.. det var kul och så, även om jag förlorade lite väl hårt, och snabbt. Nästa gång ska damage ration vara 1.5 istället .

Ärligt talat kommer jag inte ihåg så mycket mer än att vi spelade Melee, drack vodka som för övrigt inte bör drickas rent, var ganska vidrigt men det gick väl ner ändå. Pratade Song of Ice and Fire... Vart full utan allt för mycket besvär helt enkelt.

 

Kan inte säga så mycket mer om kvällen, förutom att jag är nöjd som 10-åring som fått en femtiolapp till glassbilen.. Det och att helvetessoffan egentligen inte rymmer 2 pers sovandes i den, men den gjorde ett tappert försök  och gav aldrig upp.

 

Nu infinner sig vardagstristessen igen.. 2 veckor till Scifi-mässan. Bra att ha nåt att se fram emot, och jag är pepp som korvspad, inte bara för mässan i sig utan sällskapet och .. Allt! Mest allt!

 

Random tankar, over and out, jag återkommer när jag har sovit 8 timmar ostört ^_^

 

OH, och jag har magiska händer! Spelfixaren, det är jag

 

 

 

 


På tal om läskiga bloggar

Stötte på en gammal klasskamrat (tänk mellanstadiet) på nätet, det här är en människa som jag en gång i tiden spelade spökboll med på idrotten..de få gånger jag var med dvs.

Iallafall, tror hon flyttade innan vi skulle börja sjuan. Sen sågs vi igen på virginska , hon gick nån annan linje och vi småpratade då och då.. helt okay tjej tänkte jag. Har jag alltid gjort även om vi inte direkt var mer än bara bekanta

Så såg jag hennes blogg och .. det var inte vad jag väntade mig, alls.

Det visar sig att inte bara har hon utvecklat en böjelse för rough-sex och läder och spanking, hon gillar också att lägga ut bilder på sig, avklädd och visa sina blåmärken.. gah, det var iaf inget jag ville se.

Vilket för mig till min nästa punkt.. vem vill lägga ut detaljer om sitt sexliv på nätet? Ännu mindre lägga upp sina blåmärken och prata om det som badges of bloody honor.. GAH!

Sensmoralen är att.. folk man känner i mellanstadiet troligen förändras, och det är rikigt läskigt att se det ibland.. men för guds skull kolla inte in på okända bloggar! *ärrad för livet*

*editors note* Jag dömer henne dock inte som en dålig människa bara för att hon är väldigt öppen med sexuella preferences, säger bara att det inte är min grej >.>

Saker jag stör mig på

Irritationsblogg idag!

Jag stör mig på DÅLIGA bloggdagböcker!
Jag läste just en blogg skriven av en av mina forna klasskamrater på kävesta-tiden, och det var verkligen bland det tråkigaste jag läst.
Visst en blogg ska väl kunna vara som en dagbok, men nu citerar jag lite fritt men det var samma innehåll "jag var på Macdonalds och väntade på Sandra,medans jag väntade gick jag på toa" Jag läste inte mer, jag vill inte veta!

En annan sak jag stör mig på är Tekken 6 Online-möjligheter, i 8 fall av 10 så är det acceptabelt men rätt vad det är sitter man där med en motståndare med ett gammalt östtyskt burktelefons-modem och man kan inte quitta för då får man minuspoäng! Jag stör mig även på att Supersvensken Lars pratar japanska men det är okay i slutändan.

Jag stör mig på det eviga byggandet som jag inte ens vet vad det gäller, men tycker det är skitcoolt at låta utanför mitt fönster, jag gillar er inte alls byggarbetarsvin!

Jag stör mig så jävla hårt på SF's prioriteringslista, inget Boondock Saints 2 på svenska biografer? VAFAN!? Amerikanskt romansdravelsskit och italienska independentfilmer och den där JÄÄÄÄVLA Stieg Larsson  är tydligen viktigare än uppföljaren på en av de coolaste filmerna nånsin!


... Nu är jag arg.

Stör mig även på det motsatta könet men det är en livslång konflikt, och inte värt mer än en notis.

RSS 2.0