No sleep mistah

Jag är inte trött.. och det är ett problem må jag säga.
jag ska upp om ca 6 timmar, ha engelska(zzzz), sedan svenska  och efter det naturkunskap (ZZZZZZZZZzzzZZZZ)
Seg dag mitt i veckan känns alltid bra, men vad gör man?

Nej.. jag vet inte.. jag vill inte spela nåt heller, det känns dumt att starta nåt jag inte borde men ajg kan inte heller förmå mig att gå och lägga mig.. det går bara inte för jag känner mig WAY to energetic. Kanske skulle gå ut och gå en sväng?.. naaaae.

Anywho medans jag ändå är uppe kan jag skriva upp min trepunkters önskelista.

3: Pengar, ska klara mig till mitten av februari nu.. blir lite tajt men ska gå.. men mer pengar tack

2: Mitt Bokia-Jobb.. det var kul att stå i kassan där, träffa mycket olika folk och se hur småkidsen ser upp till mig när jag rekommenderar blodig våldspornografisk (nästan) manga till dom

1: Min säng hade vart mycket mer lockande  med denna önskning, att det ligger en hona där och väntar på mig. Lite ensam och blödig får jag va ibland. Men det jag saknar mest med att ha ett förhållande är fortfarande känslan av att vakna med någon somligger på ens arm, känna hur bortdomnad den är, men ändå inte riktigt bry sig.


Lagom tragisk, jag vet men nu ska jag se om jag inte kan åtminstone förbereda sängen på äventyr i sömnlandet..


När jag dör..

Förhoppningsvis händer det inte utan vi har uppfunnit nån cool dödsstoppare.. MEN..
 Om den tråkiga  dagen skulle komma så har jag planer för dem som närvarar.

1: Strikt klädstils-kod. Alla snygga tjejer som jag inte är släkt med ska ha nån form av urringning, gärna smakfullt kort kjol. Killarna får absolut inte komma i obekväma fancy-clothes , utan casual wear ftw.

2: Alla som vet om något roligt jag gjort, nåt skämt jag sagt eller vad fan som helst, kom ihåg det, ni kommerfå säga det nu!

3: Musiken: Jag vill inte ha nåt kristet, utan mer Queen, och spelmusik som jag kommer välja.. allt avslutas med att alla ställer sig upp och sjunger "Bright side of life" , Den låten avslutas inte med den vanliga biten utan "Game over" från smb 1.



4: Begravningsfesten: Ja, det kommer vara en sån inget stillsamt reflektionscrap, ni ska fan festa! Snacka skit om mig och sen dagen efter ska ni ha en "åh jag önskar jag var död med Rikard" Baksmälla

5: Jag vill inte bli nergrävd, utan fyll mitt SNES med mina askor, sätt den i en eka som ni sedan tänder eld på och skjut ut mig i sjön/havet

6: Nån snäll själ får skriva ett brev till nintendo och be dem göra ett spel av mitt liv.

Think thats about it.. Hoppas ni kommer! Men inte FÖR tidigt

Bästa filmen nånsin?

Såg just trailern till den mest briljanta filmen hittils i år. Året är 709, Norge Vikingatid, vackra fjordar, bastanta karlar som slår in skallarna på varandra och dricket mjöd. Plötsligt avbryts deras slagsmål av ett ljussken på himlen. Ett brinnande klot närmar sig jorden! Ut ur det brinnande klotet stiger... RymdJesus? (Jim Caviezel, dvs Jesus). Jesus har kraschlandat sitt rymdskepp på jorden, men han är inte ensam.. från rymden kommer även, givetvis, en RYMDDRAKE!

Nu måste Jesus och dem engelsktalande skotsknorska vikingarna banda ihop och bekämpa den frustande besten innan den gör barbecue av dem alla..

Outlander, möjligtvis den coolaste filmen i år. Den har allt! RymdJesus, Vikingar, RymdDrakar!, Mjöd!
Jag måste se den!

Förlåtande?

Jag läste nyss om att en kille som hade blivit fosterhemsplacerad, han stormtriveds tydligen och var lärling i familjens glasmästeri, hade eget rum yadda yadda allt var bra iaf.. men sen så tyckte socialen att.. njaaa, dety här var ju inte så bra.. varför?

Jo, han hade blivit placerad hos en kille som var före detta toppmedlem i Original Gangsters.
Det får mig att tänka på två saker.
1: Borde de inte kollat upp det INNAN de placerade honom där?
2: Eftersom grabben trivdes där han var, och att mannen var just "före detta" medlem i O.G, ska det spela någon roll vad han har gjort  tidigare i livet?

Visst, man sätter inte en femåring hos en pedofil.. hoppas jag. Men, Brottslingar är väl ändå ganska mycket som vi vanliga människor. De har gjort  saker som de ångrat, som alla andra. Har de inte rätt till samma saker som vi? Jag tycker nog faktist det. I det här fallet så bytte Soc åsikt och lät killen i fråga stanna hos sin nya gangster-pappa. 

Men.. det var förlåtelse jag funderade på. Lite moraliskt dilemma.
Ska en människa som mördat, våldtagit, allmänt förstört nåns liv få en andra chans.
Säg att en nära familjemedlem/vän faller offer för en mördare, alla vet vem mördaren är men han lyckas rymma. Flera år senare ser du denna mördare jobba med.., vi tar nåt snyftigt. Gatubarn i Brasilien, och han verkligen hjälper dessa människor. Han har ju mördat.. men nu gör han bra saker.. men han är ändå en mördande jävel!.. men han hjälper ju folk. Ska man se till att polisen kommer och plockar honom, eller låta honom fortsätta hjälpa utsatta människor?


I dunno really


SupCon!

Vi blir inte många, men det blir kul ändå! Jag ska tillochmed cosplaya! (inte alls för att hålla värmen bättre, lovar)
Har alkoholen klar, lite dammsugning att ta hand om, samt smussla undan lite gods så vi inte snubblar på det.. måste få tag på moster för den sista 360-dosan också.

MEN, jag har större planer än så.. bara så ni vet.. Supcon WInter är bara den första vågen.. SupCon Spring är redan i planeringsfasen!.

MOHAHAHAHaaa

The Kinda itch you cant scratch

Ibland känner jag inte av att jag är ur balans, och det märks inte förns jag säg.. spelar Soul calibur. Skumt men sant men beroende på hur jag spelar ser jag hur jag mår.. sjukt? Kanske lite.

Hursomhelst.. idag satt inget som det skulle, anföll vid fel tid, använde fel attacker och var allmänt sopig.. kollade på min hand, darrade som ett asplöv. Kände mig i övrigt frisk så jag anade att jag tänkte på nåt.. och bannemej.. det var ju det jag gjorde.. satt och tänkte på helt andra saker, saker jag inte varit helt hundra på, och osäker i allmänhet fram till rätt nyligen.

Det är väl inget allvarligt i sig, men som van känslonedtryckare är det jobbigt när saker och ting bubblar lite för mycket i huvudet..  Ibland är det helt enkelt bäst om det håller sig på avstånd

Att vara arg på sig själv för att man vet vad man vill är inget jag rekommenderar, det är rätt emo!
Nu ska jag gå och spela lite mer.. Se om jag kan fokusera mer.

Uppdat: Kunde jag icket.. Måste skärpa mig... Men varför jag, varför igen,  jag borde lära mig!

Tetris, Tristess, Tandagnissel

Another weekend breezes by.. denna weekend är dock min första skolweekend för den här terminen, jag kommer sakna den. Helgen har spenderats på Facebook-tetris, raidande i WoW och snart, lite gammalt hederligt röjande av colaflaskor.
Förutom det har jag småtjötat på msn, kokat nudlar och betett mig allmänt som mig själv. Hedersknyffel som jag är.

Kommande veckan kommer gå åt till snålande, eventuell hårtoning samt Supconförberedelser! (systembolaget-tripp)
Inte helt säker på vad Supcon kommer innehålla än men jag hade funderat på Tetris, Film (förslag, tack!), allehanda partyspel jag kan skrota ihop samt en kvällstur till gungorna om det inte är allt för kallt och kedjorna har frusit ihop.
Nåja, klä sig varmt var det.

Visserligen kanske jag låter lite väl ambitiös men som konventsgeneral måste jag vara det ~~

PÅ andra fronter är jag lagom förvirrad, men rätt glad ändå, inte missnöjd iaf. Fasligt nöjd med håret i slutändan och nu
är det Lins-frågan som är nästa punkt, förutom hårförmörkningen då då.

Mer än så kan jag inte direkt komma på just nu, lite angstande finns det väl men det tar jag med ro. Ser ut att bli ett bättre år än förra, so far ^^

For all my fans out there..

HOH boy.. idag hände det, return to school.. var ingen höjdare må jag säga, men kul att träffa visst folk igen, och se min  retard-brutha igen. Men det Bleknar i jämförelse med vad som hände sen.

Long Time Listeners vet hur jag inte riktigt BRYR mig om varelsen som lever på mitt huvud, kallad hår, därför kallade jag in förstärkning i form av Poemy (som iofs inte direkt gjorde nåt förutom att nicka och le och säga att det såg bra ut efter, och höll mig i handen när vi gick in till frissan så jag skulle våga... ok, hon gjorde det viktiga!)

Jag fick en rejäl avhyvling av hår av frisörskan, som verkade aggressiv utöver det vanliga, galen skulle kanske vissa säga. Hursomhelst fick jag en snabb, effektiv klippning, vilket var målet. Jag är nöjd så här i efterhand, efter viss skepsis

Hursomhelst så.. jag är korthårig och nöjd, så Poemyn och jag gick och tog en fika, som var full med struntprat och annat kul. Var en rolig dag, vi får göra om det nån dag.. men utan klippning, för även om det kanske inte kommer ta två år innan nästa haircut så tror jag ändå jag vill fika innan nästa frisörsbesök ~~

Tack för the support, Babe :D

Vote for me, if you want to live!

Förstår inte att jag har missat den här delen av valkampanjen i USA

Hell Yes!




Äntligen nån som vet hur man tas med invandrarproblemet!!








Vote Schilling.... Jameso.. ACKERMAN! -08!

Veckans bedrifter

Måndag var jag och köpte skridskor, tittade in på game och hittade inga spel värda ett köp (tråk) Internet var nere så jag hade behövt nåt att sysselsätta mig med.

Anyhow, tisdagen kom skridskor! Vaknade en timme innan, slöade men tog sen darriga steg mot busshållplatsen för att plocka upp Poemy sen virrade vi  mot trängen och efter några om och men hittade vi rätt ishall.

Väl ute på isen kände jag.. att jag borde bannemej inte ha slutat spela hockey. Det var hemskt hur dålig jag var på att åka, ingen teknik kvar, balansen var noll, och även om jag iaf fick upp lite fart så vet jag att jag troligen aldrig kommer komma upp till samma nivå som mitt tio-åriga jag gjorde. .. brädad av en tioåring liksom!

Anyhow, jag lyckades undvika benbrott eller andra fallskador och kom undan med träningsvärk i låren, fortsattde agen med att strosa på stan och slöa i soffan.

Onsdagen.. Nyårskvällen spenderades med Maria, vilket jag nog inte hade trott för 7-8 månader sen ~~ Såg fyrverkerier, spelade spel och åt glass, inte den mest fartfyllda av ny-aftnar men klart bättre än att sitta hemma och uggla, nöjd ^^

Så nyårsdagen gick åt till att slöa, och så har vi idag som gick åt till att hämta nytt modem, skönt att vara tillbaks online och så, men nu ska jag nog se om jag kan få lite arga tyskar att skrika åt mig :D

RSS 2.0