Ibland blir saker bara förvirrande

Sitter och ska plugga egentligen, går inte så bra.
Har ett par saker i huvudet, mer eller mindre tunga sådana som högskoleprov imorgon, arbete och liknande tråkigheter.
men det mesta av det bara försvinner  när jag börjar tänka och istället går jag in på helt snea tankegångar som känns ganska bekanta men inte allt för hälsosamma.

Som om jag kör in på fel tågspår och den går tillbaka dit jag vart förr. Icket bra tror jag, eller?.. Det var inget fel på hållplatserna på det spåret. men nog med tåg-analogier

Sen är det ju dem där tankarna om hur jävla snedvriden det sociala systemet kan vara, hur dumma i huvudet vissa människor (lärare) är, något jag verkligen fick se idag. Samt den hjälp man bör ha som man inte får när man behöver den, utan snarare efgter man behövde den som mest.

Exempel,  Mamma dog, buhu, jag klarar inte psykologer just nu. Buhu, känner jag klarar av det nu. MEN sen får man ingen hjälp, för man har missat sin chans när man väl kan hantera allt

Allt bajs, lektion nu. Tack och adjö

Dags att spela

Resident Evil 5 eh.. har inte startat än, tänkte vänta på kvällen för mer stämning, och har insett att jag har lite av ett dilemma.
Jag har en tag partner, problemet är det att jag inte känner killen så bra, kommer han vilja skippa filmscener? Kommer han försöka vara Chris? (som jag paxat) Är han beredd att gå hela vägen för att döda kötthögarna?.. vill han bara springa genom spelet.. eller *rysa* vill han spela på easy.

Sen att vi sitter över live är inte heller så kul. Kommunikationen kommer bli lidande, jag tror snarare att jag vill ha nån bredvid mig. Och jag kan ointe direkt bjuda in killen, han är ju invandrare!.. och jag dödar honom på street fighter. Han kanske vill döda mig personligen.

Jädra Juan, (eller vad han nu hette, Jag tror på Waed men det är svårt att uttala så tjejerna i skolan döpte om honom till Juan) Jag tror jag får unplugga xboxen helt enkelt, spela offline, njuta av storyn på egen hand, sen spela med honom en annan dag.

Jag är inte rädd för kontakt med nya människor, nej då

Street Fighter 4, Its about Time

Dem flesta som läser det här vet redan om min svåra sorg och växande lycka. Xboxen dog och återuppstod, men medans den var på red-ring-rehab i tyskland så hade jag street fighter 4 hemma. Inte alls jobbigt, anyhow.. nu är jag igång :D

Låst upp alla, jobbar på nya färger och taunts, samt spöar folk online, så som det ska vara.
Men dagens blogg  kommer inte vara min hyllningssång till SF4, den dröjer nog nån vecka till. Nej, idag ska vi prata om hur man väljer motståndare.


Prio 1: Ser något av namnen på listan över motståndare svenskt ut, då plockar man så klart den. Svenskar är oftast dryga as online så dem ska dö, samt det är liten chans för lagg

Prio 2 : Animetards Ja jag hatar folk som tar sina namn från mainstream shounenserier. ORGINALITET TACK.
Här dödas dem efter serie och karaktär,
-1 Dragonball,  heter man Saiyan, SS, Goku 123, etc.. Jag kommer och plockar er.
-2 Narutards. Sasuke->Itachi->Naruto->Neji->Lee> Etc Det är viktigt att trycka ner även denna ras av animetards
-3 Death Note-namn. Yeah, du heter Kira, synd att du inte har en Death note för det är fan bara så du skulle kunna vinna!

Prio 3
- wapaneser/wasianeser AznPryde, Asiankid, etc.. hälften hat nog inte en enda kinesisk släkting ens på mammas pappas farbrors kusins sida. Dem och alla som heter nånting-san, chan,-kun-sama-hime.. Hata!

Prio 4: Alla som heter något med "Ken" I.. eller spelar Ken, det finns andra karaktärer vet ni, ni suger nog lika hårt med dem men jag bryr mig inte jag vill ha lite variation tack!


Det var no det viktigaste.. finns andra priority targets med men det här är dem mest uppenbara.. Och nej jag gör det inte alls till en alldeles för stor grej att välja motståndare, vad menar ni?

RSS 2.0