Rovfågelsbuffé

Var en nisse här och föreläste i skolan.. han hade massa skumma projekt, bland annat ett radhus för fåglar i Småland.. Så jag tänkte.. "Hej alla katter, hökar ugglor, gamar och andra lösdrivande rovdjur, här har ni matbordet"

Kändes inte helt genomtänkt bara, men men.. nu ska jag göra ingenting fram till kl 1.. God bless håltimme

Tisdagkväll, cola och Freddy Mercury

Vad kan man säga, mannen har grymmaste rösten någonsin, nästan synd att man inte är fyrtioplussare och kunde se honom live..

Ärligt talat, Queen som band kommer nog inte att toppas, Finns så många klassiker, Show must go on, It's a kind of magic, Dont stop me now.. Bohemian friggin Rhapsody ..

SÅ många bra låtar, Freddy dog för tidigt.. Som dem säger.. only the good die young

*är överteatralisk och höjer colaflaskan till Freddys ära*

Nu har jag täckt musik och spel.. vad tar man härnäst? mina bloggämnen rinner ut i sanden

Nörderier rakt igenom

Vissa saker får mig verkligen att känna mig som ett barn.. Super Mario Bros 3 måste dock vara den största barnframkallaren i mig, nånsin.

Jag kan varenda vinkel, vrå hörna och svamp vid det här laget.. När min moster var barnvaktade mig i min nioårsålder så var det inte tal om läxläsning eller bollsport, vi satt och spelade till kl 1 på natten.. Inga savefiles, inget gamefaqs för att hitta genvägar, bara 2 pers mot Nintendos ondaste plattformsbanor nånsin, banor som består av snabbflygande båtar, SMÅ skalbaggar som man bara kan stå på en viss tid, Solen själv anfaller dig. och banor som helt består av is.. det var inte direkt snällt.. och envis som man var, så lärde man sig allt..

och nu, nästan 15 år senare så sitter man där igen, och inser att det sitter i benmärgen..

Måste nästan säga att Nintendo lyckats rätt hårt då va?

Woo!

Äntligen hittade jag det.. ett ex av Super Mario Allstars... troligen den bästa spelsamlingen nånsin... i'm in loooove

On a sidenote.. livet är rätt tråkigt atm, ingen av mina klasskompisar är på direkt jämn nivå med mig, så debatter i skolan känns inte helt hundra, hoppas på ändring nu när vi mixar klasser lite.. uppdaterar en smula senare.. inte för jag tror nån läser ^^

Wowade en smula och fick ihop ännu en primal nether.. snart dags för deep thunder tror jag

Blogga eh?

Vad skriver man om, sig själv, sina åsikter, sin dag?

Min dag vill jag nog inte skriva om, inte direkt hänt något, jag såg en kebab-tallrik, sen åt jag upp den.. detvar bannemei höjdpunkten..

Mina åsikter tar nog ingen på allvar. Allra minst jag, jag ser mig själv som en clown, humorist, you name it. Jag roar hellre än för en debatt om barnen i Biafra, visst kan jag ta mig ton om samhället, men jag håller mig helst borta, verklighet svider.

Om mig själv kan jag skriva en bit, är studerande, filmintresserad, gillar att cykla.. när den inte är stulen, har en liten kusin som nog är det häftigaste i mitt liv just nu, då min moster är mer som min syster så jag kan nästan klassa mig som morbror.. Lilla miranda är iaf skitcool, och jag ska låna henne och låta henne ragga lite .. se om babytricket får nån genomslagskraft.

Bor själv i en lägenhet i örebro, inte långt ifrån tågstationen, mer ingående än så blir det inte, alla har vi rätt till hemligheter, ett plus med läget är att det är mindre än 5 minuters gång till flera klart acceptabla pizzerior. (nu tror ni nog jag är tjock, men icket, bra metabolism vet ni)

Men.. nu ska jag nog lyssna på lite Queen - Bohemian Rhapsody.. en av dem bästa låtarna från den förmodligen bästa gruppen nånsin (nej jag är inte över 30.. inte ens 25) hare gött och en god natt till alla

RSS 2.0