Lagom Dragen

Ja det vart jag, men kul var det, och väldans värt det, särskilt med tanke på att det enda jag kände morgonen efter var en liten molande huvudvärk, men det kan lika väl bero på att soffan jag sov på inte var direkt "oooh vad najs"
(inget ont om din soffa Po) Men den dög ^^

Hade väldigt trevligt och det slog mitt vanliga "sitta hemma spela wow"-emoande..
Och nästa gång borde det bli fyllespelande, jag tar med mig dosa :P

Stort tack, iaf ^^

Edit: Om jag slog nån på axeln under kvällen så ber jag högeligen om ursäkt, jag var onykter och trodde förmodligen jag var bruce lee, kan ha hänt att jag har drömt allt dock, isåfall, carry on

Summering

Hänt i veckan.

Spelat
Spelat lite mer,

Vart iväg till systemet, dem ville inte titta på mitt leg, jag är bitter.

Fått brev från skolan, uppenbarligen tycker dem inte så illa om mig som jag trodde.

Fest imorgon, med helt ny crowd där jag förmodligen är äldre än alla, undrar om man kommer känna sig malplacerad eller om jag är så inte alls vuxen som jag tror att jag är, kul ska de bli.. tror jag, jag borde raka mig så min manlighetsstubb inte skrämmer dem små liven..

Sad sidenote, begravning på förmiddagen.. men jag får iaf smörgåstårta.

:Uppdatering:
Tyvärr var smörgåstårtan inte helt hundra, men det var en god vanlig tårta efter.
Läskigt att se vad gamla alla släktingar börjar bli.. nästan så man startar nån form av death-bets, sätter 100 kr på att DEN dör härnäst

I saw It! The outside

tog en okaraktäristisk shoppingrunda idag, först till H&M och plockade upp random skjorta till begravningen, sen vart det systemet.. och herrejösses vad varmt det var ute, jag är inte van vid sånt där x,x.
Hursomhelst så var det relativt lugnt på stan, men man ska kanske inte vänta sig upplopp kl 4 på eftermiddagen.

Iaf, var inne på systemet och valde ut lite saft, ganska nervig över att mitt läg är utgånget.. tänk om dem sagt "nej" liksom. Pinsamt så in i ottan. Jag går fram lite skakigt mot kassan, fundersam på vad straffet för utgånget leg är.. förmodligen piskrapp och livstids ban från all världens systembolag.

2 minuter senare är jag utanför, och har insett att mitt liv är över.
Han bad inte ens om ett leg.

*bitter*

Frank West: Journalist/Barnvakt

Frank skuttar glatt runt i Köpcentret i sin nya kjol, combat boots och sin fina blåa megaman-hjälm, han har nyligen vart och "handlat" i köpcentrumet. och står nu beredd med släggan i högsta hugg,

SLAM rätt ner i huvudet på närmsta Zombie, nästan sjukt förtjust över att allt som är kvar av huvudet är en röd dimma.. men oj oj, nu kommer det en stor klunga till.. Frank ser sig om.. Där hade vi lagt den..

Frank skuttar glatt upp i en fontän, där han tidigare stått för att organisera lite i sitt inventory.. Då lämnade han även kvar det tunga maskingeväret som han.. "rekvirerat" från ett gäng förrymda fångar.
"Say he-lo to mah little freend" Viskar han och låter kulorna regna över döingarna.. han skrattar som en galning.

"Ring ring". Frank suckar tungt.. han vill inte.

"Ring ring" Fortsätter telefonen.

Frank lägger ifrån sig maskingeväret och springer lite irriterad in i närmaste butik och gömmer sig bakom disken.
"Vad?" Svarar han
"Du, jag såg ett par i wonderland plaza.. och i food court, kan du hämta dem?.. oh just ja du kan nog plocka..

"OKEJ!" skriker Frank, för nu har en blond Zombie smygit sig upp och börjat humpa hans ben.

Argt rycker han tag i Kassa-apparaten och drämmer den i huvudet på sin odöda ofrivillige älskarinna.

"Så.. dags att vara barnvakt igen"
Frank börjar gå mot portarna, innan han hejdar sig framför herrklädesbutiken "Kanske skulle byta om först"

Han försvinner in och kommer snart utspringandes i alldeles för tajta sportkläder..

Väl framme spöar Frank skiten ur en tjock polistant.. och lyckas med att rädda inte mindre än Fem flickor från hennes perverterade feta fingrar.

Frank börjar lite grymtandes leda tillbaks dem och allt går bra, fram till sista sträckan. Han tar det etappvis och räknar efter halva vägen ..4 flickor.. var är den femte? Frank biter sig i överläppen och tittar bakåt, då hör han henne. "Frank.. FRANK!" Damen har gått ner sig i en bassäng och kommer inte upp, Frank stönar i vanmakt och ber tjejerna stanna där dom var.. dem borde klara sig.

Frank rusar tillbaka med motorsåg i hand, svingandes hejvilt och befriar snart flickan från dem odöda.

Hon ler, Han ser bara bitter ut, för bakom sig hör han vrålen på hjälp. "Fraaaank" Han rusar tillbaka och ber den unga damen följa med honom. Tjejerna har av nån anledning fått för sig att bara för att dem bär kniv så är dem alla Blood Rayne el Nina Williams. Frank slår lös dem.. coh då hör han det igen "Frank, Help meeee" Frank som nu är lovligt trött vänder sig och ser Dam 1 i en ny hop med Zombies.. Frank laddar hagelgeväret. Och börjar skjuta medans han springer mot klungan.

När halva klungan är avklarad så kommer damen äntligen loss. "tack Fra.." SPLAT.. Frank "Råkar" att inte bry sig om att hon står i skottlinjen, och han finner det inte heller för tragiskt att hennes huvud tog större delen av smällen. Han ler rentav..

Senare den dagen anländer fyra väldigt tysta och kuvade tjejer till security room.. Otis bryr sig inte heller längre om att ringa Frank.

Frank är nöjd, Friden är återställd i hans sinne.. nu är det bara han, en trave cd-skivor att kasta, och ca 50000 zombies, All is Well

image3

En annorlunda strategi

Laddade ner ett demo till xboxen häromdagen. "Operation Darkness" ett strategi-rpg i stil med Disgaea och Final Fantasy Tactics.. bara att dte utspelar sig under WW2.
"Intressant" tänkte jag, och stursk som jag är hoppar jag över tutorialen. "Jag är minsann elit" tänkte jag.

Det var jag, tyskarna föll till höger och vänster och trots halvdålig överblick så klarar jag mig igenom större delen av kartan. Spelet verkade okay och det var ju lite speciellt med settingen och den ändå "japanska" spelstilen, folk hade abilities och sånt

Men en sak slog mig.. Jag markerade en kille, rätt biffig karl med pistol, la märke till att han hade ett extra val bland alla förmågor. Jag tänkte.. "vad tusan".. håller ju på o vinna, kan prova. tryckte på "Transform"

BAM, Killen blev en varulv, och jag är helsåld. Det är ju SJÄLVKLART att WW2-spel ska ha brittiska varulvar som kämpar mot nazi's och hädanefter kommer jag inte kunna spela ett enda spel som utspelar sig 39-45 UTAN varulvar
Bara så ni vet, så förlorade Hitler enbart för att varulvarna sideade med "the allies".. I can see it all come together now

The Endless Hunt

Jakten på lycka.. vad är egentligen lycka?
Pengar? Ja du jag skulle faktist bli lycklig om jag fick pengar

Bli berömd? Jag tvivlar.. se på dem kändisar som bränner ut sig, paparazzis everywhere, lycka för vissa, kanske

Kärlek?
Nu börjar vi närma oss, men kärlek är ett tve-eggat svärd, obesvarad kärlek är INTE kul. Ömsesidig kärlek är inte heller den alltid smärtfri, men jag tror det är närmare lycka än dem ändra punkterna.

Vänner?
Mer pålitliga än kärlek, får man hoppas.. Vänner finns där vare sig man vill eller inte, vänner säger åt en att man har fula kläder på sig, vänner bryr sig helt enkelt.

Slutsats.. Ge mig pengar, vänner och kärlek, DÅ blir jag lycklig ^.^

Lite Djup

Connor: You know what I think is psycho, Roc? It's decent men with loving families. They come home every day after work and they turn on the news. You know what they see? They see rapists, and murderers and child molesters. They're all getting out of prison.
Murphy: Mafiosos. Getting caught with twenty kilos. Getting out on bail the same fucking day.
Connor: And everywhere, everyone thinks the same thing: that someone should just go kill those motherfuckers.
Murphy: Kill 'em all. Admit it. Even you've thought about it.


Even you've thought about it. Ja, det har jag. Ett flertal gånger. Särskilt när systemet är som det är, folk kommer ut för fort, begår brott igen, lär sigav andra på anstalten.. och man tänker "skjut den jäveln"
Men vem skulle göra det? Ska staten verkligen ha makt att bestämma över liv och död?.. Njae
Ska en människa ha det.. Nej. Men vad kan man göra?..

Jag skulle gärna ha makten, ge mig en death note plx. Men jag skulle förr eller senare förmodligen missbruka den, eller dra en förhastad slutsats. Som i Arboga-fallet.. De mördade barnens far vart ju anklagad fört, man kanske hade gått på den riktlinjen och dödat honom, rakt av. Men han var oskyldig och jag är en brottsling.. ska jag döda Mig då?

Vigilantism funkar inte.. men jag tycker inte heller dagens system är helt hundra.. Vad kan man göra?
Sitta här och svära.. det är allt.

Deen Blomstertid nu ko *BANG*!

Jag är så trött på skolavslutningar.. dem må vara tradition och puttenuttiga, men kan dem inte hitta lite bättre låtar?

Nej.. nu ska jag däcka en sväng, casual short update

A Space between Spaces

Kom just hem från Indy Jones, vilket förmodligen 33-50% av min läsarkrets redan vet (Hej Po)
Måste säga att handlingen inte var mycket att hänga i granen, "men". Det var Indy för guds skull, återigen var handlingen bara en ursäkt för lite good old fashioned matineé violence

Utan att avslöja för mycket så måste jag säga att handlingen tagit ett steg från det ockulta och beblandar sig med saker som jag inte gillar i en Indiana Jones-rulle..
Dock, Shia LeBouef imponerar igen, Harrison Ford övertygar och resten, med undantag för vad hon nu heter .. Den långhåriga tjejen, inte Blanchett, hon hade mer riv i sig än dem flesta film-donnor jag sett

Slutsats. Se Den.


---
 Hade även trevligt sällskap, även om Nina har fel, Tyskland är alltid största skurken, dem bara låssas annat, Ryssland är dem man tar till när man inte hittar nåt bättre! Och Poemy skrattar en massa.. man undrar nästan om det är hälsosamt att vara så glad som hon verkar... *eyes suspiciously*

Filmtajm

Ni känner säkert till syndromet, recensenter rynkar på näsan, folk klagar på dem på internet-forum.. men innerst inne vet man.. Den här filmen är Bra... Typ
I mitt fall gäller det mest action, det var vad jag växte upp på. "Handlingen är bara en ursäkt för våld." säger dem.. So?
Bästa jävla ursäkten jag nånsin hört säger jag då. Tänkte en favoritfilm ur min ungdom jag kan se än idag

Walt Disneys - The Three Musketeers
Vad har vi här.. en yngling som visar sig vara en exemplarisk fäktare, och söker sig till musketör-orden. Redan i dem inledande 20 miutrarna eller så så har vi sett en duell, en häst-jakt-sekvens och hur D'artagnan (Chris O'Donnel i fula lockar) lyckas mucka gräl med dem andra  huvudrollerna Athos (Kiefer Sutherland, alltid bra) Porthos (Oliver Platt, med vissa Jack Sparrow-vibbar) och Aramis (Charlie Sheen)
Efter det här.. tja.. dem fäktar sig över hela franska landsbygden, sen fäktar dem sig tillbaka igen, följt av en MASSA fäktande i kungliga slottet. Vad mer kan man begära liksom?.. Jo, Tim Curry som slemmig kardinal, och det får man!

hela filmen framstår nu som en rätt förutsägbar action-komedi. Men allt flyter ihop så bra att jag kan ploppa in den i dvdn anytime, och när jag senast såg den kunde jag se vissa paralleller.. det kändes som om den här filmen till en viss del la grunden till vad som blev Pirates of the Carribbean.. kanske bara jag som övertolkar dock
------

Ikväll blir det även Indiana Jones, ser snart på The Last Crusade, som jag älskar stenhårt, Connery och Ford är så samspelta att jag får gåshud, synd att han inte är tillbaks i Crystal Skull




Svenska Scrubs

Stod o diskade och kom på den hemska tanken.. "What if..." tänk om Scrubs skulle släppas i svensk version, vem skulle spela vad, etc.

Bara så Ni vet så är de en hemskt oseriös lista.

J.D - Björn Gustafsson. Jaja, den var nog inte svår att förutse, jag är inte öööööverdrivet förtjust i killen men i dagens läge så skulle det förmoooodligen bli han som JD

Carla- Eeeh, Alice Bah?.. är  inte helt inne på vilka skådisar vi har som kan se Latina ut.. äh.

Turk: Vi tar en Fares, Har vi ens några svarta skådisar i landet?.. killen i tre kronor.. Thabo?

Dr.Cox:  Magnus Betnér, han är lagom bitter för Cox, frågan är om han kan vara en mjukis också, och om man får krulla håret på honom om han skaffar nåt

Elliot: eeh.. Dunno

Dr Kelso. Peter Haber \o/

Janitor: Henrik Hjelt tycker jag, han ser väldigt lång och elak ut.

Så, med denna lista har vi kommit fram till:
A. Rikard har inte så mycket koll på svenska skådisar
B: Rikard tror att folk i Parlamentet är lösningen på alla casting problem i landet
C: Rikard e hungli

2 år, 3 Begravningar

Lite tråkigt, dem senaste 2 åren har jag vart på fler begravningar än under dem tidigare 22 åren av mitt liv och nu är det dags igen, Men det är väl bara att vänta sig,folk börjar bli gamla, släkt börjar dö.. Det är lite olustigt eftersom jag vart besparad allt sådant tidigare.. och snart är det dags igen. Frågan som gnager mig mest blir "vem blir det nästa gång?" Jag hatar att tänka på det, men det är svårt att låta bli.

Men går man och grämer sig över sånt så missar man det roliga istället, jag kommer sakna dem som försvinner, men det enda man kan göra är att hoppas att nån kommer sakna en själv om sisådär 138 år, när jag kopplar upp hjärnan på internet och lever i cyberspace

Största rädslan..

Jag är inte rädd för allt för mycket egentligen inte RÄDD rädd iaf, småharig kan man vara för allt men nu pratar jag om riktig rädsla.

I mitt fall är ordet "nej" det.. oftast för att om man frågar nåt jobbigt innan så blir ett nej om möjligt ännbu jobbigare.
Exempel "Kommer jag att överleva".. "Nej!"

Nej jag har aldrig ställt den frågan men det var bara ett exempel. Egemtligen så är det väl inte ordet Nej i sig, utan snarare att förnekas. Det är det jag är rädd för, avslag, avvisningar, det gör dem enklaste frågor väldigt svåra att fråga ibland. Läg till att när det gäller så är jag rätt konflikträdd, efter att jag fått ett nej så blir det mest "jaha.. och nu då?, energi borta och jag gräver ner huvudet i sanden. Jag vet int om det här är nån form av psykologisk defekt jag utvecklat eller om det är någorlunda normalt.. Men det kan vara rätt jobbigt i vilket fall som helst.
Särskilt som dte kanske inte märks på mig, då jag allmänt är rätt öppen och "modig" vad gäller att fråga saker.

Meh, psychobabblz maeks hed hurtz

Notice MEEEE... eee

Jag kanske försöker dölja det... kanske inte, men jag gillar uppmärksamhet.. kanske inte "stå på scen framför 10000 pers" utan mer ."Hallå, se på mig.. men helst inte alltför många på en gång..".. lite så.
Vet inte varifrån det kommer men det är nog min blyghet mixad med mitt ändå någorlunda behov av social interaktion (fiiina ord)
Så lägg märke till mig lite då och då, det uppskattas, jag kanske rentav märker er tillbaks

Edit: Ja jag är bannemej attention-whore light


(sidenote)
Cosplay är ett rätt effektivt medium för det känner jag, det är visserligen folk som ser en, men dem är inte sååå många, och det är ju inte "mig" dem ser.
WTB labbrock btw

Dr Franken Stein <3

image2

The Happylist

Ja jag är en copycat, whatever

Saker som gör mig glad.

Människor som skrattar åt mina skämt, annars får det va
Coca-Cola Just hook it to my veins
Soul Eater Makes me all giddy
Liten Kusin
Miranda är för go ^^
Star Wars ...
är star wars
Spel.. I stora mängder
Spel uppfostrade mig, jag älskar dem för det
Spel som Inte är WoW
det blir lite mycket ibland...
.... Tyvärr lite WoW med
men det är kul
MSN
Mitt fönster mot omvärlden
Diskussioner
Jag kan käfta emot saker jag egentligen håller med om :P
Queen
Will you do the fan-dangooo?
Macgyver
Han är min riktiga pappa
Terry Pratchett
Mannen är ett komiskt geni, älskar hans böcker
Mys
ofc
Delad ensamhet
Finns inget mysigare än att vara ensam med någon
Scrubs
They make me laugh.. hard,
God Hand
Ett av få spel som är så helt skönt skrattframkallande
Cykla
But nigga stole my bike
Avskärmade sommarbad
Det är inte kul om det finns barn o tjocka tanter där :P
Chips
Alla möjliga sorter
Kinamat
Stekta nudlal me blandat kött
Allmän skräpmat
Laga mat själv är tråkigt
Marvel Comics
Också uppfostrat mig
Spiderman
är min idol


Hoh. kan lägga till fler, MEN, orka, lite får ni ta reda på själva

Animoo

Börjat kolla på 3 nya serier värda att nämna, förutom nystarten på Code Geass då ~~


Macross Frontier
Det är flygplan som förvandlas till robotar som förvandlas till walkers, och det är snyggt gjort, lagom gullig handling med popstjärnor som sjunger och.. gigantiska organiska robotmonster.. win liksom.

Huvudpersonen Alto verkar slitas mellan sina försök att vara ensamvarg och att faktist gilla att umgås med andra, känner igen mig rätt starkt i det.. inte för att jag kan flyga mechas, men man kan inte få allt
6 eps släppta, och känns som att serien kommer ösa på lite nu

Golgo 13
Golgo är lite japans svar på James Bond, cool kille som drar runt, har lite sex.. skjuter människor.
Golgo är en assassin, han har inte många moraliska betänkligheter och jobbar för högstbjudande
Rätt vuxen serie utan vidare försök till humor, me likes även om storyn är lite "victim of the week" och inga djupgående längre story arcs, följer ändå troget.

5-6 eps släppta

Soul Eater
Känns som höjdpunkten för den här säsongen, Soul Eater handlar om ett gäng ungdomar och deras vapen (vapnen är också ungdomar) De jobbar för Döden och samlar ihop själar som ställer till bekymmer i en rätt vrickad värld.. både solen och månen sitter i himlen o flinar. En hel del humor, men också snygga fighter och underbara karaktärer, Death The Kid exempelvis.. en neurotisk gunslinger som måste ha symmetri i allt, han är även dödens son. Black Star.. som känns lite som en bättre Naruto, och så Maka, den "normala" av dem.. Iaf, länkar ett klipp från serien, några spoilers från ep 6 men.. jag tror jag hade klarat att se serien med behållning även om jag sett det innan ^^



Rekommenderar dessa hårt, nu ska jag slappa på Jootoob

I got nuthin

Har inget vettigt att skriva ikväll, så jag tänkte bara fylla ut med lite random thoughts

Skolan tar slut nästa vecka.. kommer bli skumt med lov, massor med dagar, förmodligen ingen att spendera dem med.. Tråk. Får väl hänga hos moster antar jag, lära Panda-Miranda att säga nintendo kanske, då får jag nåt vettigt gjort i sommar.

Ska försöka se Iron Man igen snart, gärna till helgen, intresseanmälan här om fler vill med ;3

På tal om helg, jag ska äta muffins på picknick, låter lagom out of character för mig men de blir görbra ^^ Lördag it is

Den 22 kommer nya Indiana Jones, ska bli intressant men jag håller förväntningarna låga, vill inte trissa upp mig och bli besviken, även om jag tror att Shia Lebouf (varför låter killens namn som en maträtt) kommer vara bra, helt klart Risingu Star

Supersecret (nåja) cosplay project inför Närcon är lite on hold, får se om jag har ork och resurser

Runt den 11-12 drar jag till Linköping igen, denna gång utan konvent som stör socialiseringen.. Läskigt att tänka.. Jag har känt sara sen hon var.. 14 och det är fscking sex år sen ganska exakt, Den enda jag haft en längre vänskap med är Spyket..

Speaking off Spyket, grattis till lägenheten och i augusti antar jag att det blir fest ~~. men ni kommer säkert lägga det på närcon, men det får du FAN inte för du ska också till närcon, trollpacka!
(aggression över)

Det vart lite slumpmässiga tankar.. Thanks fer reading and tune in next time

And So, Number one

Vet inte om nån bryr sig, men det har gett mig nåt att skriva om..

Ett intro är det första intrycket man får av ett spel, ett intro fångar uppmärksamhet, sätter stämning och bör vara en klar indikation av vad man har att vänta sig, första intryck är viktiga, och även om jag troligen inte skulle låta bli att spela ett spel för att introt är dåligt, så ger ett bra intro fett mycket mer lust att spela det.. Det här introt såg ajg mer än en gång på nätet, och jag fick aldrig nog..



Bara så ni vet så förändras min lista rätt kontinuerligt, beroende på humör.. men just nu stämmer den ~~

Bästa ending ever ^^

Innan jag får klart för mig vilket spel som har den bästa början nånsin, så tar vi det bästa slutet



God Power Keeps my pimp hand strong!

Intro #2

"I only take.. special jobs" Det första man fick se av Dante


Ärligt talat trodde jag att han skulle få stryk i början och bli räddad av nån annan.. nej då.. Dante är för badass.. och kommer alltid att vara.

Spel-Intro #3

Svärd och slagsmål, en vinnande combo.. Soul Blade var förutom några sporadiska encounters med virtua Fighter 1 min första 3d fighter.. och det hade ett förhållandevis coolt system med flera olika vapen per karaktär, och ett av dem häftigaste intron jag hade sett, med sweet sweet music, Soul Blade, plats 3


"A Tale of soul and swords, eternally retold"

Fave intro no #4

Legacy of Kain är speldondska rakt igenom, och introt till spelet symboliserar det väldigt bra enligt mig.. musiken, stämningen och Raziels röst är alla så underbara X,x

Top 5 Spel-Intros #5

Tänkte i min skoltristess göra en top 5 över spel intros, just nu hinner ajg nog inte med motivation men jag kan iaf hitta videon ~~

Så, Numbah Fajv


Vad kan jag säga, det var förmodligen bland det häftigaste som fanns när jag såg det först, nu har det tappat lite av charmen.. men det är bannemej speciellt än

Jag är även rädd för min kusin

image1


Dem påstår att det är nyponpuré Miranda har i mungiporna.. jag hade då inte sett så nöjd ut med det i munnen.
Nej, jag tror moster framavlat en liten söt mördarmaskin.. jag ser minsann inte nån av deras katter på bilden.. deras katter brukar vara överallt.. Sammanträffande?.. det tror jag inte.

Hursomhelst, Grattis till 6 månader din lilla parvelina, men tro inte att jag släpper dig med blicken om dem får för sig att jag skulle barnvakta!


Zul Aman med en warlock

Ska skriva lite om mina raidupplevelser med Pickup groups på Magtheridon.. en studie i galenskap.
Det hela börjar med att jag springer runt lite oskyldigt i Quel Danas, gör quests och dräper Alliance-drägget. Så som en Orcisk Warlock bör göra. Får plötsligt whisper från en Odöd warrior bredvid mig
"U wonna com ZA, good grp last spot!?"

Bara stavningen borde fått mig bort från det, men min korta tid på servern har fått mig att inse att det ofta inte blir bättre än så. Kort o gott hoppar jag på närmaste kråka för o flyga mig ner till instansen.

Allt verkar stabilt, bra gear på i stort sett alla, jag var nog bland dem sämre utrustade (skäms på mig)
Men.. då hör jag raid leadern i WoW speak.. med sin brutna tyska/österrikiska halv-swarcheneggeriska accent.
"Get to da entrance!"

Egentligen inget udda, men det ger lite perspektiv.. för ni ska veta att Zull Aman är en stressig instance, vill man ha extra loot ur kistor får man snabba sig annars offrar trollen folk till gudar, folk som har nycklar till ovan nämnda kistor.

Så, medans man springer där har man en galen tysk (jag säger tysk, kortare att skriva än österrikare) som halvpratar/skriker tyska "KILL DAS TROLL NOW!, SCHNELL" "NOOBS YOU NEED EINE TOTEM TOTEN"

Hade det inte vart halvt hysteriskt roligt att lyssna på honom hade jag muteat honom, men jag kände mig också lite som en fånge i ett koncentrationsläger.. hade jag slutat lyssna hade jag förmodligen missat nåt, och då förmodligen hamnat i gaskammare. .. Ja jag har fobi för tyskar.

Hursomhelst, trots, eller tack vare Der Fuhrer, som han nu får heta.. så tar vi 2 bossar på tid och jag fick ett fint armband som gör att saker dör lite extra när jag kastar skuggbollar på dem, hittils är allt någorlunda lungt..
Men sen börjar vi dö..

Folk tappar fokus, Der Führer börjar låta mer och mer och jag förväntar mig nästan att SS ska komma och knacka på närsomhelst. Men vi tar oss efter många om och "SCHWEINHUNTZ!" fram till den tredje bossen, en stor elak Drakhökstrollmutant. Han var rätt simpel men folk vägrade verkligen göra som dem skulle, och Der Führer verkligen börjar skrika på tyska, jag uppfattar bara hälften, men sen hör jag en kvinnoröst i WoWspeaket, hon skäller på Führern som förmodligen hade voice activation på

.. det tar några minuter av pinsam tystnad, men så hör vi sen, Fuhrern med låg och skamsen röst "Ja mutter", sen 20 sekunder till tystnad
"I em sorry guys if i yelled, I will not do it agen.."
Jag kunde inte hålla mig för skratt, Führerns mor hade troligen fått nog av honom eller nåt.. hursomhelst så lyckades vi till sist döda den onda kråkan, och nu sitter jag och skriver det här.. Lätt ett av dem bästa WoW-ögonblicken jag haft

Sekten. en uppdatering

Insåg  just att jag behöver ha lite fason på min sekt, kan inte gå här o vara O-organiserade

1. Medlemmar äro som följer
Profeten Rikard/Aka B-M
Nintendessan Poemy
Högt Uppsatt Prästinna Ämma (titeln behöver jobbas på)

2. Det viktigaste är att man har kul.. o ger allt... full fart!

3. Budord
1. Du skola icket icket spela
2. Spela icket sportspel utan Mario i namnet
3. Helgat vare Link, Mario, och den heliga Samus namn. One-Up
4. Du ska inte heller komma här och tro att du är nåt, jag kickar dig i street fighter.

.. Får jobba lite mer på det här men nu ska jag se Grayman

Rastlöshet

Det är helt sjukt.. jag vill ut o göra nåt.. Inte likt mig.
Har ni förslag, slå mig :P Jag tror jag provart det mesta som inte  kräver en himla massa pengar och fysisk/psykisk smärta

Kommer snart  ha lov, och då blir det hela dagar med ingenting antar jag.. inte fått svar från nåt sökt jobb.. so Hook me up with someone




Trevlig kväll i hemmet

Kände mig inte helt ensam igår kväll, trosts att jag bara hängde på msn.. det var trevligt ^^
Vem vet.. kanske är The Old Me på väg tebaks, den jag som faktist kunde sitta och spela hela dagar utan att känna sig ensam.. bara det faktum att jag känner mig dragen mot xboxen talar för det, sen att prata med folk på msn är inte heller helt fel som sagt.. Hursomhelst så sitter jag inte o deppar över spilld mjölk längre..
OH, och bara för att jag gillar att sitta o spela så tackar jag inte nej till invites vartsomhelst..


Updates to come, I be guessin

A butterfly flaps its wings..

Chaos Theory.. dem flesta har nog hört den nämnas i Jurassic Park.. det är förmodligen min favorit-Tes eller vad man ska kalla det..

Allt vi gör får konsekvenser, En gest, en blinkning, kanske ett ord, kan få betydligt större konsekvenser än man först anat.

Säg att någon snor min cykel, jag får ta bussen till jobbet och där träffar jag en kille som av en händelse hejar på samma fotbollslag som jag har på tröjan, vi börjar prata och vips är man i hans bekantskapskrets.

Några helger senare är man bjuden på fest hos samme kille, man umgås och har kul och överförfriskar sig, på vägen hem spyr man i en buske och hittar en femhundring som på något vis hamnat där. "yay" tänker man, och tar sig mot pizzerian, för man är så klart hungrig när man spytt upp allt innehåll i magsäcken (kan vara en killgrej)

På väg därifrån springer man på en tjej som låst in sin mobil i en lägenhet där hon förfestade, hon frågar om hon får låna ens mobil för att ringa hem efter skjuts och eftersom man är en gentleman svarar man ja. Medans tjejen väntar på skjuts stannar man så klart kvar och pratar med henne då man inte vill lämna en tjej ensam mitt i natten på stan.

Det ena leder till det andra och du har helt plötsligt en date, och 3 år senare villa och volvo..

Livet är egentligen en enda lång rad sådana här händelser, här överdrev jag lite men.. det är vad ALLT består av.

Lustigt hur musik kan träffa så rätt

I stort sett kan jag nog hitta en queen-låt för vart och ett av mina sinnesstämningar.. idag är det



Livet känns lite tomt sisådär.. Bara jag och min lägenhet..

Can anybodeee find meeeeeeeee, somebody to looooooove

.. Men den dag jag kan relatera till Bicycle race hoppas jag är långt borta

PS och om nån undrar över videovalet så vetefan, jag bara hittade dne bland alla queen amvs ^^;

And now, something completely different

hittade ett gammalt skolarbete jag gjort, skulle prata några minuter inför en klass om vilket ämne som helst.. Insåg att jag tänkte för mycket i nian ^^


---

Tiden är relativ säger dem. Olika saker får tiden att gå olika fort. tiden känns ibland som om den går långsamt. Ibland går den för snabbt. Som när man gör läxa kvällen innan den ska lämnas in. Eller Einsteins eget exempel: Att sitta på en het spis i en minut kan kännas som en evighet, men en timme bredvid en vacker kvinna kan kännas som sekunder. Nåt i den stilen var det i alla fall. Anledningen till att jag drar in Einstein i det hela är att han var en rätt smart kille. Och det kanske behövs smarta människor för att förklara hur följande skulle gå till. Nåt som ger mig huvudvärk i alla fall. Tidsresor. Vad skulle hända om man använde en sån?

Säg att du tar din maskin och åker till 1930-talet och ska döda Hitler. Du gör det.. men vad händer sen.. eftersom du redan dödat Hitler på 1930-talet så har du ingen anledning att åka tillbaka och döda honom senare i tiden.. alltså kan du inte ha dödat honom.

Kan ta ett närmre exempel, säg att du råkar landar på din mamma med tidsmaskinen, Innan du är född, hon dör. Alltså måste du raderas ur historien.. Och då kan du ju inte vara med i olyckan med tidsmaskinen. Termen för det här är paradox. Vissa säger att tidsresandet är en paradox. I alla fall baklänges.. Men att resa framåt i tiden, är det annorlunda?, Kanske. Säg att du åker framåt för att ta reda på rätt häst I v75 eller så.. Det bör ju gå.. Men om man tar något från framtiden, säg en ritning på en vattendriven bil eller så, då kommer den ju inte behövas uppfinnas i framtiden, kommer allt förbli som vanligt.

Sen om det gick att förändra historien, vore det vettigt att göra det? Vad skulle kunna hända? Kanske imploderar universum.. Kanske blir allt rätt okay och frid och fröjd, I EN tid.. men annorlunda i en annan, finns inga garantier för att nåt skulle bli annorlunda i framtiden. Det kanske inte ens är DIN framtid som blir annorlunda. Jag menar.. om du ändrar nåt så skulle ditt mål vara uppnått innan du åkte tillbaka, som jag sa förut. Men, kanske är det en annan framtid du räddar, med tanke på att du ändrat på historien, så kan det inte bara upphöra.. men, det här ämnet leder mig mot parallella dimensioner och det får jag bara huvudvärk av

En teori är att tiden tar till vara på sig själv. Så om du ändrar nåt, så kanske det inte skulle påverka nåt, utan nåt snarlikt kommer ändå hända, ta Hitler igen som exempel.. om nån åkte tillbaka och dödade honom så kanske det enda som händer är att en annan diktator tar hans plats.. för tiden har redan bestämt att det ska hända? Tyvärr kan man inte bevisa de här teorierna.. men det vore bra för min nattsömn..

En annan sak jag funderat på är tillbaka till framtiden saken, vad händer om man träffar sig själv under en tidsresa? Säg att jag åker en timme bakåt i tiden och ger ?mig för en timme sen?, en blåtira. kommer jag få den själv? Ni undrar kanske varför jag tänker på sånt här, men bor man i Nora har man inte mycket o göra. Man har tid för en hel del dumma tankar.

Lite slumpmässigt

Skola igen, sitter i datasalen och väntar på "äggvåfflor" vad nu det är, verkar mer intressant än löksoppan iallafall.

Satt o "diskuterade" med klassens bitchies.. var väl kul o så, men jag funderade mest på "vad tänker dem när dem ser mig" Långhårig slyngel utan stil är väl vad jag gissar på men ajg anser mig vara en skaplig konversationalist (mitt ord, kthxbye) och rätt bra på att vrida o vända på ord och åsikter, så består det första intrycket?

Jag undrar som sagt.. vad tänker folk när dem ser mig.. Datanörd är väl trooooooooligen den stora tanken, jag menar.. Om nån får problem i datasalen.. vem vänder dem sig för att fråga om saker.. Jo mig.. Synd för dem att jag är expert på att installera och spela spel, nåt utöver det beblandar jag mig helst inte med.

Så.. vad mer tänker man på, jag menar jag klär mig inte direkt stilfullt heller, så .. "anti-mode-lejon"?.. kanske.
Kanske bryr dem sig inte alls, det är nog att föredra då jag själv bryr mig om vääääääldigt få människors åsikter.

(risken finns att om man läser det här så är du i riskzonen för att jag ska bry mig om dina åsikter)




OH!

jag har skapat sekt, Folk ska chanta Riiiikaaaaaard med småpipiga röster, läsa Nintendos spelkonsols-instruktionsböcker som bibel och peka och skratta på alla dem som köper EA-s fotbolls-spel. Säg till om ni vill joina.. vi är på stark frammarsch.. Bara på skapelsedagen så ökade medlemsantalet med 100%


Jag hör inte hit.

Har ni nånsin fått känslan av att inte höra hemma?.. antar det men jag känner den väldigt ofta..
Jag må vara rätt.. socialt anpassbar. Jag kan umgås med dem flesta, men det är sällan jag verkligen känner att det är "jag" som gör det, det finns några få människor jag känner att jag kan vara mig själv med. Skulle nog kunna räkna dem på en och en halv hand tillomed.

Så.. kan man göra nåt åt det?.. det tror jag inte. Jag är jag liksom.. ändra mig har jag väldigt svårt för, och jag vill ju vara mig själv med för den delen.

Alternativ B är att vara med dem jag kan vara mig själv med, kruxet där är att .. tja.. alla har sina egna liv dem måste sköta om, så då sitter man där.. Jag må ha dem bästa vännerna som finns, men jag har få av dem, och man kan inte alltid vara med dem.. Så jag anser att jag behöver en större social krets.. men då är vi där igen.. var hittar man folk man är bekväm med. Och hur ska jag göra för att inte missa dem uppenbara chanser jag får.. blyg som jag i grund och botten är..

"Dilemma" kallas det.

Back to standard nothingness

Morgonen kändes tung, ville inte alls gå upp ur sängen vilket dock kan förklaras genom sömnbrist under helgen. Kan inte sova borta numer känns det som, och hade jag däckat på konventet hade jag nog vart död av trötthet idag.

Märktes av hur ovan jag är vid "Familjeliv" med, bortskämd med mat och tillomed frukost. Var jag än stod kände jag mig klumpig, trög och ivägen, vilket jag nog var med, interagera med människor känns inte helt hundra atm ^^; särskilt utanför egna hemmet. Men.. det var trevligt.

Känns faktist tomt nu, att vara "on my own" igen. Men jag kommer väl in i det, får se om jag kan få för mig att vara social med folk. Förslag godtas förmodligen med glädje btw ~~

Såvida du inte är 42 och lastbilschaffis som heter Billy-bob

Allergi-irritation och LinCon

Så, i torsdags bar det iväg.. tråkig men planenlig resa från Öret till Linkööpeeng (försök till dialekt)
Der Shlauka var vänlig nog att möta mig vid stationen, vi tog oss ut mot konventet, reggade mig och spanade in spelrummen. Var lite dåligt med ös, så vi tog oss hem till damen istället, slöade och inväntade kvällens höjdpunkt.

AJRON MÄÄN TOKäg till film, inte vart så här frälst på en marvelrulle sen.. säg X-men 1?
Den slog det mesta jag sett dem senaste åren med hästlängder, glöm piraterna i sjön, glöm.. vafan de nu var som gick förra året, Ironman tar hem det mesta, och ändå kändes det bara som ett startskott.

Sen var det hemfärd, sömn och ro.

Dagen efter så var damen tvungen att plugga.. ansvarsfull som hon är, så jag åkte ut till konventet på egen hand för att varaur vägen.. lite merös och jag fick min första taste av SSB.Brawl.. me liked, äen om det i stort sett bara var Smash Bros melee 2.5. Ägde runt lite i turneringar och slöspelade framåt natten.

I stort sett samma sak hände lördagen, med lite extra kli i kroppen (typ.. INUTI lungorna.. lycka till o klia där du) och nu idag så åkte jag hem.. skönt att komma ifrån allt en sväng.

.. Även om jag vart kallad "läskig" för att jag tydligen dyker upp överallt

RSS 2.0