Evil Bastard Points +2

Det är nåt speciellt att gå igenom stan på sommaren.. massa fina ben överallt,  grönt, varmt.. mÿsigt så det räcker och blir över, ännu bättre blir det om man har en glass med sig.

Sen har vi ett problem med det hela.. barn. Barn som skriker, gapar, gnäller.. i hate them.

Men, ibland så blir det en rolig blandning, jag gick på järntorget, hör ett skrikande barn "waa waaa vill ha"..  jag suckar tungt, jag ska åt samma håll. Barnet verkar sluta skrika då pappan sitter bredvid vagnen och pratar med barnet som lugnar ner sig.  Nu ser jag dock att barnet vänder sig mot mig, ögonen fyllda av mord och avund..

PAPPA, GLASS NUUU!!

Jag kan inte hjälpa det, men jag går  därifrån med ett leende på läpparna, dolt under glassen så klart



--

Hitt på nånting med mig! Internetlös Rikard är rastlös Rikard

Jag ger jobbcenter för lite cred

Här trodde jag att allt skulle vara som förr, bannemej men tji fick jag, det märks att svenska staten tar  itu med sina problem och löser saker.

Jag är ständigt förbluffad över hur de lyckas förnya sina ideér och får jobbsökande att kännas fräscht och värdigt, och miljömedvetet!

För i år, istället för metallknapp på plastfoldern så hade de.. KARDBORREBAND!

aaand thats about it


uhuhuuuu

Jag vill inte gå på drygt  jobbsökarmöte kl fucking 8.30 imorrn bitti :_: jag vill ligga hemma och sova.

Samma sak varje år, de skickar mig till ungdomsslussen, jag skriver ett CV, söker jobb/praktik, samt väntar på seg-soc's pengar the cirkle of unemployment continues.

Relativt snart lär nog mitt internet försvinna också, prioriterat mat över räkningar men jag ska se om jag inte kan kapa en slant av välvillig släkt för det iaf.. blir nog bra i slutändan hursomhelst, men jag kapar helt enkelt ungdomsslussens dator om inte annat, sen så kanske det inte spelar nån större roll med eller utan internet om vädret är bra nog. Samt att alla som kanske vill umgås har mitt nummer ändå, så det löser sig på ena eller andra sättet.

Nåja, nog whine, vart en kul helg och inte ens hotet om en närastående nätdöd kan rubba det! Humör on ze top!

Wait.. I did WHAT now?

Förvirringen är total, allt är bekant men ändå helt nytt, spännande och överraskande.. och jag har inte så mycket mer att säga.. mest för att jag inte vet vad som händer längre, men det är kul ändå ^^

Men guuuu asså



Måste vara den bästa banan i Tekken nånsin.. musiken!

Seriöst, vad tänkte dem, kommer knappast kunna spela utan att skratta.. och de små fåren också!
..Jag borde nog gå o lägga mig nu. Hade inget viktigare att säga hursomhelst..

JO! Döda girafftanten som är med på nintendos presskonferenser!

Saker som gör mig lite gladare

Ibland har jag en bit skadeglädje i mig, en sån där del jag inte är så stolt över men jag ändå ger näring till med stor entusiasm. Det behöver inte vara stort eller ens något personen själv vet om eller lider av, men.. jag gottar mig ändå lite småaktigt i det

  •  Jag har insett att ett gammalt ex är ihop med en kille som.. egentligen är en fulare version av mig.
  • Skolans coola kille som halvmobbade mig nu är rätt tjock
  • Jag kan fortfarande döda min bror i Smash Bros, trots att det är han som äger spelet och jag själv inte spelat det så mycket
  • Min första flickvän ser nu ut som en missbrukare, in yo face
  • Efter att ha tittat runt på Facebook så ser jag fortfarande yngst ut av alla i klasserna jag gått i , som jag hittat på nätet


Ja det är små saker, men de gör livet värt att leva, och skadeglädje är den enda sanna!


RSS 2.0